sLOVErotika - »Zlati K« Santani Blue

6. mednarodni, stilsko prenovljeni erotični sejem sLOVErotika v Celju je zaprl svoja vrata

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. december 2013 ob 08:36
Santana Blue in Max Modic, foto: Celjski sejem

Santana Blue in Max Modic, foto: Celjski sejem

V nedeljo se je zaključilo najbolj vroče decembrsko dogajanje v Sloveniji in na tem delu zemeljske poloble, saj je 6. mednarodni, stilsko prenovljeni erotični sejem sLOVErotika v Celju zaprl svoja vrata.

V Celju ta vikend zelo vroče V Celju ta vikend zelo vroče

Sejemsko dogajanje in vročo atmosfero so dodobra ogrele mikavne in nič kaj sramežljive lepotice iz sveta trdoerotične zabave, ki so na odrih brez vsakega zadržka obiskovalcem pokazale svoje intimne čare in talente. Za nežnejši del publike so odlično skrbeli postavni fantje, ki so s svojim programom, mišičastimi telesi in plesnimi točkami zagotovo v glavi marsikatere obiskovalke vzbudili veliko domišljije.

Letošnji erotični sejem je prvič potekal v celotni organizaciji Celjskega sejma. Za izvedbo in organizacijo sejma, so zbrali novo ekipo entuziastov, ki so se z veliko mero skrbnosti in odgovornosti predano lotili tako velikega projekta. Sejmu je ostal zvest idejni vodja Max Modic, ki sodeluje pri organizaciji kot strokovni sodelavec. Slednji je pomagal s svojimi bogatimi izkušnjami iz preteklih let, kot zelo dober poznavalec sveta trdoerotične zabave ter kot režiser slovenskih erotičnih filmov.

Sejem je bil odlično obiskan, saj se je trlo obiskovalcev iz vseh koncev in krajev Slovenije in tudi širše. Izvršna direktorica Celjskega sejma Breda Obrez Preskar je zelo zadovoljna z letošnjim sejmom in njegovo obiskanostjo, kar še enkrat potrjuje, da je bila njihova odločitev za prevzem organizacije in izvedbe sejma prava poteza in da je ekipa, ki je pripravljala sejem več kot odlično opravila svoje delo. Kot nam je zaupal Max Modic je tudi sam presenečen nad letošnjim obiskom. Očitno sta stilska prenova in nova idejna zasnova sejma presegli pričakovanja. Zanimivo je, da sejem obišče zelo veliko parov in pa tudi skupinice prijateljic ali prijateljev.

Stilsko in vsebinsko prenovljeni 6. mednarodni erotični sejem sLOVErotika je prinesel tudi NOVO nagrado za posebne dosežke na področju domače industrije za odrasle Zlati “K”. Prva dobitnica Zlatega “K” je postala Santana Blue, ki si je nagrado prislužila za drzen skok v trdoerotične vode, odličen debitantski nastop pred profesionalno kamero, za navijaško strast in vzor slovenskim milficam. Kot nam je zaupala Santana je zelo srečna in ponosna nad prejeto nagrado. Slednja potrjuje njene napore in predanost s katero se loti vsakega novega izziva. Obenem je hvaležna vsem svojim oboževalcem, da jo spremljajo in spodbujajo na njeni poti. Ob tej priložnosti se je zahvalila tudi svojemu partnerju Bojanu, da ji stoji ob strani in ji nudi podporo.

Letošnjega sejma se je udeležil tudi domačin Karel Kosednar iz Veščice pri Murski Soboti v družbi Anice. Slednji je posebej za sejemsko priložnost pripravil številne nove slikarske umetnije in risbe z erotičnimi motivi. Karel se zelo rad poigrava z motiviko, saj se velikokrat v njegovih umetnijah skrivajo številni skriti vroči prizori. Zato si je njegova dela potrebno zelo skrbno in podrobno ogledati.

Kljub hladnemu vremenu, je bilo dogajanje zadnje tri dni na Celjskem sejmišču vseskozi zelo vroče. Obiskovalci so zagotovo s seboj odnesli številne žgečkljive vtise, bodisi v obliki spominov, bodisi v obliki vročih fotografij in filmčkov, ki so jih posneli tekom sejemskega dogajanja. Nekateri med njimi pa so izkoristili priložnost in so si domov odnesli še kakšno igračko, mogoče celo dve, s katerimi jim bo ostalo zagotovo vroče še dolgo po zaključku letošnjega sejma.

Foto: Celjski sejem


Več v Slovenija

Tako je v kraju Bič v občini Trebnje

Toča že klesti, ponekod uničila ves pridelek

ponedeljek, 1. julij 2024 ob 14:15
Potres

Zjutraj nekatere zbudil potres z magnitudo 2,1

petek, 21. junij 2024 ob 08:03