Županja sprejela najuspešnejše učence

Sprejem najuspešnejših učencev iz občine Ljutomer pri županji

Nuša Novak, petek, 13. junij 2014 ob 19:324
Sprejem učencev pri županji

Sprejem učencev pri županji

Šolsko leto 2013/2014 se z junijskimi dnevi približuje zaključku. Ta ima še poseben pomen za vse devetošolce, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje in se bodo po počitniškem oddihu podali na nove poti srednješolskega izobraževanja.

Najuspešnejše učence in učenke iz štirih osnovnih šol ljutomerske občine (Ljutomer, Cezanjevci, Stročja vas in Mala Nedelja), je v sredo, 11. junija, v dvorani Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer, sprejela županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba ter jim čestitala za številne raznolike dosežke, s katerimi izstopajo bodisi po rezultatih iz znanja, na športnem ali kulturnem področju, pri projektih, natečajih, z uspehi na državnem ali mednarodnih tekmovanjih, bodisi z izjemnimi glasbenimi talenti.

»S svojimi dosežki in talenti ste že danes zelo pomemben del družbe – nadgrajujte jih na vseh poteh tudi v bodoče z delavnostjo, poštenostjo in odgovornostjo,« je županja zaželela vsem zbranim. Za vse uspehe je zbranim čestitala in vse dobro zaželela, tudi ravnateljica Osnovne šole Mala Nedelja, Breda Žunič.

22 učenk in učencev, ki so se udeležili sprejema v družbi ravnateljev in ravnateljic, je poleg pohvale prejelo tudi knjižno nagrado. Dogodek so glasbeno obogatili učenci Glasbene šole Ljutomer. Po končani slovesni prireditvi, pa je sledila pogostitev za vse učence in njihove spremljevalce.


Več v Kultura in izobraževanje