Lara Jankovič predstavlja singl Pesem o fantu

Igralka in pevka Lara Jankovič predstavlja novo skladbo z naslovom Pesem o fantu. Avtor glasbe in aranžmaja je Ravi Shrestha, avtor besedila pa Feri Lainšček.

torek, 28. marec 2017 ob 10:52

Koncert ob materinskem dnevu vokalne skupine Jua

V soboto, 25. marca, je v cerkvi Sv. Duha na Grabah v občini Središče ob Dravi, ženska vokalna skupina Jua pripravila koncert z naslovom »Želja«.

torek, 28. marec 2017 ob 10:38

Popolna zapora ceste med Veržejem in Križevci pri Ljutomeru

V sredini marca se je pričela obnova voziščne konstrukcije na državni cesti Bratonci - Križevci na lokaciji med naseljema Veržej in Križevci pri Ljutomeru. Cesta se bo obnavljala do 31. maja, v tem času bo občasno prihajalo do delnih zapor ceste, predvidoma štiri delovne dni v tem času pa bo popolna zapora ceste.

torek, 28. marec 2017 ob 10:20

Tudi v Gornji Radgoni proti gradnji hidroelektrarne

V soboto, 25. marca, je bil v kampanji Rešimo Muro – NE HE Hrastje-Mota filmski večer za reko Muro v Mladinskem centru Gornja Radgona.

ponedeljek, 27. marec 2017 ob 22:582

Kri rešuje naša življenja – hvala vam heroji krvodajalstva

Lokalna organizacija Rdečega križa Slovenije delujoča na Spodnjem Kamenščaku zelo uspešno pod vodstvom predsednika Gorazda Nemca ter 12-članskega odbora, ki ga sestavljajo: Janko in Silva Potočnik, Jožica Ficko, Ida Grut, Branko Jagrinec, Sonja Semenič, Silva Gregorinčič, Irena Hanžekovič, Klavdija Hanžekovič, Marko Šalamon in Sandra Semenič, nadaljuje svoje humanitarno poslanstvo.

ponedeljek, 27. marec 2017 ob 22:44

Zmaga Radgončanov za slovo od zadnjega mesta

Rokometaši Arcont Radgone so v 15. krogu 2. DRL dosegli svojo drugo zmago (prvo proti Grči Kočevje, ki je izstopila iz lige op.p.) v tem prvenstvu sploh. Premagali so Kronos iz Logatca in ga s tem prehiteli na lestvici, saj ima Arcont tri, Notranjci pa dve točki. Radgončani so tekmo bolje začeli, a si več kot dva zadetka prednosti niso uspeli priigrati. V napadu so zgrešili preveč strelov ter gostom dovolili, da so nekajkrat povedli za zadetek. Z zadetkom v zadnji sekundi prvega polčasa ...

ponedeljek, 27. marec 2017 ob 17:32

Radenci: Skupščina SKD Štajerska skupnost

Vprostorih DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so delegatke indelegati Srbskega kulturnega društva Štajerska zajednica izMaribora (v nadaljevanju SKD Štajerska skupnost) v soboto, 25.marca, opravili svojo 11. redno letno skupščino. Bili so todelegati iz Celja, Maribora, Murske Sobote, Gornje Radgone, Radencev,avstrijskega Gradca, avstrijske Radgone in avstrijske Lipnice. Vsamem začetku skupščine je bil opravljena krajša verskaslovesnost, kajti skupščine so se udeležili tudi č ...

ponedeljek, 27. marec 2017 ob 17:23

Magi tretji na svetovnem prvenstvu

V Daeguju v Južni Koreji je bilo končano Svetovno prvenstvo v atletiki za veterane. Ti so tekmovali v starostnih kategorijah po pet let od 35. leta starosti naprej.

ponedeljek, 27. marec 2017 ob 17:09

11-letni Filip Zver iz Bučečovcev zmagal na turnirju do 14 let

Teniški klub Olimpija iz Ljubljane je bil organizator odprtega prvenstva za dečke do 14 leta starosti, ki je potekal od 25.3.2017 do 27.3.2017.

ponedeljek, 27. marec 2017 ob 15:281

Policisti imeli v postopku dva Ljutomerčana s »posušenimi rastlinskimi delci zeleno-rjave barve«

Policisti policijske postaje Ormož so v petek, 24. marca, ob 23:35, imeli v postopku voznika in sopotnika v osebnem avtomobilu, doma iz območja Ljutomera. Vozniku so ob tem zasegli posušene rastlinske delce zeleno-rjave barve, sopotnik pa je imel pri sebi ročno zvit cigaret v katerem so bili posušeni rastlinski delci zeleno-rjave barve.

ponedeljek, 27. marec 2017 ob 13:3216