Aleš Pokrivač tekmovalec dneva na mednarodnem turnirju v Žalcu

Na že tradicionalnem 12. mednarodnem turnirju v Žalcu, ki je potekal v soboto, 8. marca, so med 400 udeleženci iz Slovenije in tujine uspešno sodelovali tudi člani Karate sekcije TVD Partizan Ljutomer.

nedelja, 9. marec 2014 ob 09:38

Zabojniki za uporabna oblačila in obutev po celotni UE Ljutomer

Poročali smo že, da smo v Križevcih in Veržeju zasledili zabojnike za zbiranje rabljenih oblačil in obutve. Pri tem gre za nadgradnjo obstoječega sistema ločenega zbiranja odpadkov, ti zabojniki pa so postavljeni na celotnem območju Upravne enote Ljutomer.

nedelja, 9. marec 2014 ob 09:31

Skupina Art klub 7 se predstavlja

Vpetek, 7. marca, je v avli Kulturnega doma v Svetem Juriju obŠčavnici bila pripravljena likovna razstava del »ženske« skupineArt kluba 7. Za uvod je vsem zbranim, nekaj po 19. uri, na violinozaigrala Lea Kocbek.

nedelja, 9. marec 2014 ob 09:17

Po odlični predstavi v reprezentanci, Pučko odlično odigral tudi proti Mariboru

Prlek Matej Pučko, ki je star šele 20 let, je v sredo v reprezentanci Slovenije do 21 let odigral odlično tekmo in bil tudi igralec tekme, ko so mladi upi premagali hrvaške kolege z 2:1. Pučko je prispeval tudi podajo za prvi gol Slovenije.

sobota, 8. marec 2014 ob 18:13

Praznovanje ob dnevu žena v občini Križevci pri Ljutomeru

Društvo upokojencev Križevci pri Ljutomeru je ob letošnjem mednarodnem prazniku žena v četrtek, 6. marca, v gostilni Zorko v Borecih pripravilo praznovanje ob dnevu žena. Šlo je za društveno praznovanje, katerega se je udeležilo veliko število članic in članov društva.

sobota, 8. marec 2014 ob 16:50

Za instrumente zbrali 1.500 evrov

V petek, 7. marca, je v Domu kulture Ljutomer, potekala kulturna prireditev Te se sunce v srci smeje..., na kateri je prvič nastopil novoustanovljeni tamburaški orkester, ki deluje pod okriljem KD Ivan Kaučič Ljutomer.

sobota, 8. marec 2014 ob 14:34

Odmevala je prleška glasba, ples, pesem in recitacija

Tudi v Domu starejših Rakičan pri Murski Soboti je delovna terapija pod vodstvom Sonje Kolbl v petek, 7. marca, v večnamenskem prostoru v domu pripravila kulturno prireditev, ki je bila posvečena dnevu žena. Kulturne prireditve se je udeležilo veliko stanovalcev doma in zaposlenih.

sobota, 8. marec 2014 ob 13:42

Žrtev genocida se bomo spomnili 21. marca

»Barčiča po morju plava…«, je zapel mešani pevski zbor stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, ko so se v petek, 7. marca ob 10. uri zbrali v avli doma. V ospredju, pred recepcijo, je namreč na posebnem podstavku »kraljevala« velika bar ...

sobota, 8. marec 2014 ob 13:30

Pokop fašenka na Cvenu

Društvo cvenskih čehov in deklin, vsako leto pripravi v vasi Cven veliko pustovanje, ob koncu pa še na šaljiv in zabavni način opravijo pokop pusta ali »fašenka«, kot pravijo na Cvenu v Prlekiji.

petek, 7. marec 2014 ob 21:57