Ptujski škrnicl odprl že drugo butično trgovino

V Ptujskem škrniclu sodelujejo z več kot 50 ponudniki lokalno pridelane domače in slovenske hrane, zagotavljajo sledljivost in se trudijo najbolje sodelovati s ponudniki in uporabniki v zadovoljstvo vseh

Prlekija-on.net, četrtek, 7. maj 2020 ob 08:33
Odprtje trgovine Ptujski škrnicl 2

Odprtje trgovine Ptujski škrnicl 2

V sredo, 6 .maja ob 12. uri, je vrata odprla butična trgovinica PtujskI škrnicl 2, na Miklošičevi ulici 7, na ptujski tržnici. V trgovino so umestili odlično ponudbo domače pridelane hrane lokalnih ponudnikov in jo popestrili z dobrotami in ponudniki iz vse Slovenije.

Županja MO Ptuj Nuška Gajšek in direktor Javnih služb Ptuj, mag. Alen Hodnik sta odprla vrata butične trgovine Ptujski škrnicl na tržnici, kamor je ob branjevkah, ki vsakodnevno poskrbijo za živahno dogajanje na tržnici, umeščena odlična ponudba domače pridelane hrane lokalnih ponudnikov, popestrena z dobrotami in ponudniki iz vse Slovenije.

Dostava na dom je v času izrednih razmer brezplačna

Ptujski škrnicl bo izdelke dostavljal na dom


V Ptujskem škrniclu sodelujejo z več kot 50 ponudniki lokalno pridelane domače in slovenske hrane, zagotavljajo sledljivost in se trudijo najbolje sodelovati s ponudniki in uporabniki v zadovoljstvo vseh. Sledijo smernicam, v katerih butično in domače, lokalno sveže predstavlja vsakodnevno ponudbo na policah trgovine ter je dostopno prav vsem.

Ob butični trgovinici bo vrata kmalu odprla tudi Ptujska kavarna, ki bo ponudila dodatne vsebine na tržnici ter nudila prijetno osvežitev s čudovitim razgledom in odlično kavo.

Vabijo vas, da trgovino Ptujski škrnicl na Ptujski tržnici obiščete in v njej najdete nekaj zase.

Trgovina bo odprta vsak dan; od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure in v soboto od 8. do 12.ure.

Odprtje trgovine Ptujski škrnicl

Odprli trgovino z domačimi dobrotami in predmeti Centra ponovne rabe




Več v Gospodarstvo