Leščečki so zaigrali, zapeli in zaplesali pod kostanji

Večer se je začel s čudovitimi melodijami Glasbenega sestava, ki so navdušile občinstvo, predstavili sta se tudi folklorna in vokalna skupina, ki sta dodatno obogatili dogodek.

Prlekija-on.net, četrtek, 27. junij 2024 ob 08:29
Zaigrajmo in zapojmo pod kostanji

Zaigrajmo in zapojmo pod kostanji

V ponedeljek, 24. junija,  smo v Veržeju pod kostanji doživeli resnično nepozaben predpraznični večer. Na trgu Slavka Osterca je potekal koncert Glasbenega sestava Leščeček z naslovom "Zaigrajmo in zapojmo pod kostanji", ki je privabil številne obiskovalce iz bližnje in daljne okolice.

Večer se je začel s čudovitimi melodijami Glasbenega sestava, ki so navdušile občinstvo. Njihova izvedba je bila prava glasbena poslastica, saj so predstavili pester nabor skladb, ki so obiskovalce ponesle v svet glasbene harmonije. Poleg Glasbenega sestava sta se predstavili tudi folklorna in vokalna skupina, ki sta dodatno obogatili dogodek. Njihovi nastopi so prinesli pridih tradicije ljudskih plesov in pesmi, kar je še dodatno popestrilo že tako čudovit večer.

Po koncertu se je dogajanje preselilo na stojnice, kjer so lokalni ponudniki ponujali svoje izdelke. Raznovrstne domače dobrote in izdelki ter prijazni nasmehi so ustvarili prijetno vzdušje. Obiskovalci so imeli priložnost poklepetati z ustvarjalci, okusiti lokalne specialitete ter seveda nadaljevati z druženjem ob dobri glasbi Družinskega ansambla Fekonja in Iskrivih muzikantih.

Leščečki se zahvaljujejo vsem obiskovalcem, ki ste se udeležili koncerta in z njimi preživeli ta nepozaben večer! Vaša prisotnost in navdušenje sta ustvarila posebno vzdušje, ki jih bo grelo še dolgo časa.

Dogodki kot je ta, povezujejo in krepijo skupnost, zato se vsi skupaj že veselimo prihodnjih priložnosti za druženje in ustvarjanje novih spominov, ki jih bodo za nas pripravili Leščečki.

Foto: Sara Vinkovič



Več v Kultura in izobraževanje