Anketa o stanju in potrebah mladih na celotnem teritoriju prleške lokalne skupnosti

Z anketo se želi ugotoviti, kakšen je položaj mladih v konkretni lokalni skupnosti in v kolikšni meri se mladi vključujejo v dogajanje v občini

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. december 2013 ob 00:341
Pobudniki želijo z rezultati ankete ugotoviti, kakšen je položaj mladih v lokalni skupnosti

Pobudniki želijo z rezultati ankete ugotoviti, kakšen je položaj mladih v lokalni skupnosti

Zaradi nadaljnjih aktivnosti pri kreiranju razvoja mladinskih politik v ljutomerski lokalni skupnosti so mladinske organizacije preko Mladinskega sveta Ljutomer, MCP-PC NVO v uspešnem partnerstvu z Občino Ljutomer pripravili in na svojih spletnih straneh objavili anketo o stanju in potrebah mladih na celotnem teritoriju prleške lokalne skupnosti.

Omenjena anketa je dosegljiva na tej povezavi, mlade pa pobudniki vabijo, da se masovno vključijo v izpolnjevanje njene vsebine. Z anketo se želi ugotoviti, kakšen je položaj mladih v konkretni lokalni skupnosti in v kolikšni meri se mladi vključujejo v dogajanje v občini. Predvsem avtorje ankete zanima, kakšno je obstoječe stanje v očeh mladih in kaj bi še lahko storili, da bi bili mladi še bolj zadovoljni.

Samo anketo sestavlja več sklopov, zaželjeno je, da se odgovori na vsa vprašanja in to čim bolj iskreno, saj je anketa anonimna. Pri vprašanjih z več odgovori je potrebno označiti en odgovor, razen če je na koncu vprašanja označeno, da je možnih več odgovorov. Sama anketa bo potekala do 31.12.2013, rezultati pa bodo namenjeni analizi stanja pred pripravo lokalne Strategije za mlade za obdobje 2014-2023.


Več v Kultura in izobraževanje