DOBRO JE BITI PREVIDEN

Štorija za koga podvüčiti

, petek, 28. februar 2014 ob 20:433

 


Bija sen srečen s svojoj pucoj. Ka sva že fküp hodila več kak eno leto sva se odločila da se oženiva.

Moji ta stori so bli po lüfti ot sreče, jeni pa so neke meštrali in so se teško odločili da mi puco prepistijo. Kolegi pa so mi fsi stali op stroni pret tokin vekin šriton v živleji. Puca je kak kralica.

 

Opstojala pa je še samo ena težova, to je jena mlajša sestra. Tota je še bole ot hujdiča. Mo 20 let, obloči se samo v mini jenke in majce z globokin deklotejen ali kak se že reče.

 

Gda sen ji bija ge blüzik, se je rada sklojala, pa se raskazüvala in sen skos videva jeno spodje perilo. Zej mo reka, čeglih si mislite da se devlen nekan visoko, da je toga ne delala op drügih pač pa samo te gda sen ji bija jas blüzik.


Enega dneva me je pozvola tota sestra ot moje puce, da naj gren z joj da preglejava vabila za gostüvaje. Gda sen priša v jeni štiblc, je notri bila soma. Zrihtana zlo na seksi in se je smijola.

Sklunila se je k meni in mi rekla na vüho, da si me je skos želela, samo jas mo na žalost že f krotken ožejeni. Povedala mi je, da do mene čüti neke, česa nebi delila z nikon. Rekla je da bi se rada pret kak se oženin z menoj prckala bor enkrat pret kak se zvežen z jenoj sestroj.

 

Tak me je zavozilo van poven, da so mi noge klecnole in sen osta bres besed s knedlnon v grli.

 

Na kunci mi je rekla : "Jas zej gren gor f spalnico, ti pa pridi za menoj in če želiš me vzemi."


Okameneja sen. Bija sen f krči ot šoka in sen samo gleja za joj kak je šla po štegah in so se ji vidle tangice met nogami. Gda je prišla na vrh si jih je slekla in jih vrgla doj proti meni. Še celi cejt sen sta tan op štegah kak okameneja.

 

Za ten pa sen dja f peto brzino in se pogna vün s hiše in leta proti mojemi avti. Glih te sen pa zagleja mojega bodočega tasta in mojo puco kak sta letela proti meni in se drlo.

 

Zaročenka je skočla k meni in me začela küšivati pa mi rekla : " Vedla sen, da si izjemno pošten drogi moj."

 

Tast pa je doda : "Toti moli test me je prepriča, da svojo hčer dovlen f prove in poštene roke.

 

Čestitan ti ! Dobrodošel v naši familiji !"

 

Novik tote štorije pa je : Skos je treba meti kondome sprovlene v avti !
-

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.

Več v Blog