Štajerc izpod Pohorja prepeval v Radencih

»Alfi,Alfi, Alfi...!«je odmevalo skandiranje stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, Domastarejših občanov Radenci, ko se je na novem prireditvenem odru nadvorišču tega doma oglasil preko mikrofona »Štajerc izpodPohorja«, pevec AlfiNipič izMaribora, ki je doslej posnel že okrog 700 pesmi.

sreda, 1. julij 2015 ob 18:27

Miss Ormoža 2015 je Manuela Rotar iz Obreža

Minuli vikend je v Ormožu na letnem kopališču potekala prireditev Ormož pleše in poje, ki so ga organizirali Konzorcij ormoških gostincev, Komunalno podjetje Ormož in Radio Prlek. Prireditev so ponovno obudili po več kot 30 letih, saj je ta prireditev bila ena izmed največjih prireditev na Ormoškem v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja.

sreda, 1. julij 2015 ob 08:50

Tabor za radovedne in nadarjene v Križevcih

V Križevcih je v ponedeljek, 29. junija in v torek, 30. junija, potekal že tradicionalni »Tabor za radovedne in nadarjene«, ki je za letošnjo rdečo nit imel »Zdravo življenje«. Za organizacijo in izvedbo so združili moči zaposleni v OŠ Križevci in sodelavki iz projekta POŠ.

sreda, 1. julij 2015 ob 08:29

Koledar prireditev v občini Ljutomer julij 2015

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v juliju.

torek, 30. junij 2015 ob 23:41

1. Športni vikend pri Sv. Juriju ob Ščavnici

Športno društvo Videm, Sv. Jurij ob Ščavnici, je v soboto, 27. in v nedeljo, 28. junija, organiziralo 1. Športni vikend. Namen te množične zabavno-športno-rekreativne prireditve, je bil združiti čim več ljubiteljev različnih športov, občanom pa pripraviti prijetno druženje ob športnih igriščih pri OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici.

torek, 30. junij 2015 ob 13:43

Poletni tabor »Pogum za spremembe« letos v Prlekiji

Bliža se poletni tabor Gibanja za dostojno delo in socialno družbo, ki ga letos organizirajo v Prlekiji - v Cezanjevcih pri Ljutomeru med 3. in 5. julijem 2015. Celoten program se bo odvijal v apartmajskem naselju Silva, kjer nudijo tudi možnost nočitev za 50 gostov, skupaj pa pričakujejo preko 100 gostov.

torek, 30. junij 2015 ob 11:56

Pri Pomgradu se niso pritožili, saj ne želijo zaustaviti gradnje druge faze ljubljanskega urgentnega bloka

Ministrstvo za zdravje ni razveljavilo razpisa za gradnjo druge faze nove ljubljanske urgence, ampak bo posel oddalo podjetju Kolektor Koling. Na razpis se je prijavilo tudi pomursko podjetje Pomgrad, ki je oddalo drugo najcenejšo ponudbo, a naj bi bila ponudba Kolektor Kolinga pomanjkljiva v delu, ki opredeljuje podizvajalce.

torek, 30. junij 2015 ob 08:56

Ne smej se meni, tudi ti boš nekoč star

Motoklub »Veterani« Murska Sobota s 176 člani, ki ga kot predsednikvodi JožeBobovec ml.,je v soboto, 27. junija, postavil na ogled starodobna vozila na Trguzmage v Murski Soboti, pred stavbo banke in pošte. S tem v klubunadaljujejo redne aktivnosti, saj so 26. aprila opravilitradicionalno 8. otvoritveno vožnjo z blagoslovom, a 6. junijaizvedli 24. mednarodni rally veteranov »Prekmurje 2015«

torek, 30. junij 2015 ob 08:31

Zmagovalci Trogirja nastopili v Radencih

»Vtretje gre rado !« pravi stari ljudski pregovor in to so potrdilifantje dalmatinske Klape Solaris iz Šibenika, ki so v DOSOR-ju, Domustarejših občanov Radenci, nastopili že marca lani ter januarjaletos. Bili so torej zadnjo soboto v juniju pričakani skoraj zovacijami, saj imajo »v žepu« nagrado občinstva s festivaladalmatinskih pesmi Trogir 2012 s pesmijo »Za suvo težačko grlo«,pa tudi uspešna dva nastopa v DOSOR-ju.

torek, 30. junij 2015 ob 08:24

Medgeneracijski zbor za petkovo popoldne

Stanovalkamin stanovalcem DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, kot tudištevilnim obiskovalcem, so petkovo popoldne, 26. junija, popestrilipevke in pevci DOSOR-jevega medgeneracijskega pevskega zbora. Kajtidiplomirana medicinska sestra SuzanaDivjak vodiv tem domu kar tri pevske zbore.

torek, 30. junij 2015 ob 08:19