Čestitka ob 25. juniju - dnevu državnosti

VSEM OBČANKAM IN OBČANOMOBČINE LJUTOMER,DRŽAVLJANKAM IN DRŽAVLJANOMREPUBLIKE SLOVENIJE,ČESTITAMOB 25. JUNIJU – DNEVU DRŽAVNOSTI. ŽUPANJA OBČINE LJUTOMER mag. OLGA KARBASKUPAJ Z OBČINSKIM SVETOM IN OBČINSKO UPRAVO

sreda, 24. junij 2015 ob 23:42

Večer ob vinu: Mladi in vino

Kulturno in izobraževalno društvo KELIH vsak mesec organizira Večer ob vinu. Gre za izobraževalne večere o vinu, ki vsakokrat izpostavijo določeno temo. Junijska edicija minuli teden je bila še posebej zanimiva, namenjena je bila mladim in vinu.

sreda, 24. junij 2015 ob 21:58

Zaključna akademija GFML ob koncu pouka

V dvorani Športno-izobraževalnega centra v Ljutomeru so v sredo, 24. junija, pripravili zaključno akademijo ob koncu pouka na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer. Poleg dijakov, celotnega kolektiva zaposlenih na GFML in staršev so akademiji prisostvovali pomočnica direktorja Inštituta Jožef Stefan v Ljubljani, Romana Jordan, predstojnica soboške enote Zavoda republike Slovenije za šolstvo, Irena Kumer, in županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba.

sreda, 24. junij 2015 ob 21:41

Župan Slavko Petovar sprejel učence osnovne šole Veržej

V Kulturni dvorani v Veržeju je ob koncu šolskega leta župan občine Veržej Slavko Petovar pripravil sprejem za učence osnovne šole Veržej, ki so v tem šolskem letu dosegli izjemne uspehe na različnih področjih. Posebnega sprejema je bil deležen učenec zaključnega razreda Niko Mladenovič, ki je vsa leta šolanja dosegel odličen uspeh.

sreda, 24. junij 2015 ob 14:29

Srečanje MK Black Wings letos devetič

9. srečanje MK Black Wings bo letos potekalo v petek, 3. in v soboto, 4. julija, v Srednji Bistrici v Prekmurju. Na prizorišču bo poskrbljeno za hladno pijačo in toplo jedačo, brezplačno kampiranje in motoristični zajtrk, potekal bo tudi izbor najglasnejšega motorja, ozračje pa bodo segreli rock koncerti, hostese in go-go plesalke.

sreda, 24. junij 2015 ob 12:17

Gradovi so starejši od nas - drugič

Vtorek, 23. junija, je deseterica zainteresiranih sedla v dva večjaavtomobila pred DOSOR-jem, Domom starejših občanov Radenci, ter sepod vodstvom prostovoljke MarijeErveš in ob spremstvu medicinske sestre SandreCelec podala na ekskurzijo pod naslovom »Gradovi so starejši od nas«.Bil je to drugi takšen dogodek, kajti z obiskom gradu v Beltincih seje podobna aktivnost zgodila lani. Vendar je bila razlika velika, sajje letos v času ekskurzije ves čas deževalo.

sreda, 24. junij 2015 ob 10:29

Zaključna prireditev vrtca Mala Nedelja »Veselo na počitnice«

V ponedeljek, 22.6. se je v vrtcu Mala Nedelja odvila zaključna prireditev pod naslovom »Veselo na počitnice«. Otroci in vzgojiteljice vrtca so se predstavili s plesnimi točkami in prikazali počitniški vlak s pisanimi vagončki, ki so veselo in pisano odpeljali otroke počitnicam naproti.

sreda, 24. junij 2015 ob 09:53

Osebno vozilo trčilo v stoječe tovorno vozilo na avtocesti

V torek, 23. junija, ob 17.13, je na avtocesti iz smeri Maribora v smeri Murske Sobote, kilometer pred cestninsko postajo Dragotinci, osebno vozilo trčilo v stoječe tovorno vozilo. Poškodovala sta se voznik in sopotnica v osebnem vozilu.

torek, 23. junij 2015 ob 21:56

Otvoritev novih klubskih prostorov Radiokluba Ormož

V soboto, 20. junija, so člani radiokluba Ormož (S59DIQ) pripravili tako imenovani »Hamfest«, oziroma radioamatersko druženje ob otvoritvi novih prostorov Radiokluba Ormož v Velikem Brebrovniku.

torek, 23. junij 2015 ob 20:43

Plesna šola Urška Pomurje pripravila plesno predstavitev vseh plesalcev

Ob zaključku plesne sezone, so plesalci Plesne šole Urška Pomurje, ki jo vodi Nina Fras, pripravili plesno predstavitev vseh plesalcev. Poletna plesna produkcija je potekala v soboto, 20. junija, v dvorani OŠ I v Murski Soboti.

torek, 23. junij 2015 ob 20:32