Za visoke decembrske temperature so poskrbele sexy zvezde in vroči striptizerji

Ta vikend je bilo še posebej vroče v Celju na Celjskem sejmišču, kjer je potekala že 7. sLOVErotika na katerem se je v treh dneh zvrstilo 45 vrhunskih erotičnih nastopov. Za pestro dogajanje, naelektreno ozračje in za številne vroče prizore so poskrbele sexy zvezdnice. Za nežnejši spol pa so izvedli spektakularne nastope postavni striptizerji.

ponedeljek, 15. december 2014 ob 12:132

20-letnika starejši ženski na drzen način odtujila gotovino

V petek, 12. decembra, okoli 14. ure, so bili policisti PP Gorišnica obveščeni o drzni tatvini denarja v naselju Moškanjci. Kot jim je bilo sporočeno, naj bi dva storilca, romske narodnosti iz Hrvaške, starejši ženski na drzen način odtujila 150 evrov gotovine.

ponedeljek, 15. december 2014 ob 11:44

Dobro obiskan sejem rabljene smučarske opreme v Gornji Radgoni

Smučarski klub Radgona, ki šteje okrog 130 članov, uspešno deluje že več desetletij. Stalnica v njihovi dejavnosti je tudi vsakoletni sejem rabljene smučarske opreme in ostalih potrebščin, potrebnih za uživanje in rekreacijo na prostem v zimskem času.

ponedeljek, 15. december 2014 ob 11:18

50 let Turističnega društva Sv. Jurij ob Ščavnici

Občina Sv. Jurij ob Ščavnici je v širšem prostoru prepoznavna tudi po aktivnem delovanju številnih društev, katera že dolga leta opravljajo pomembno poslanstvo pri promociji tega dela Prlekije, ohranjanju naravne krajine in zgodovinskega izročila, poustvarjanju kulturnih in etnoloških običajev ter spodbujanju in širjenju turistične ponudbe. Eno izmed društev, ki se lahko pohvali z večdesetletnim uspešnim delovanjem, je Turistično društvo Sv. Jurij ob Ščavnici, katerega okrogli ...

nedelja, 14. december 2014 ob 19:05

Cvetličarji iz Slovenije in Hrvaške pokazali svoje znanje

V Dobrovniku od leta 2007 deluje podjetje Ocean Orchids, kjer v proizvodnji dnevno zacveti okoli 4000 najrazličnejših orhidej. Njihova želja je bila prodaja njihovih proizvodov, kot mala prodaja, zato je nastala prodajalna s tropskim vrtom, oziroma tropska »džungla« sredi Prekmurske ravnice.

nedelja, 14. december 2014 ob 09:35

Marko Suhoveršnik, salezijanec s širokim srcem

V Veržeju v Zavodu Marianum že nekaj časa živi in dela, kot salezijanec Marko Suhoveršnik. Zadolžen je za delo namestnika direktorja Zavoda Marianum. V Veržej je prišel iz Nove Štifte pri Gornjem Gradu. Po rodu izhaja iz Savinjske doline in ko je prišel v Veržej med Prleke se je prilagodil življenju prleškega človeka in narečju.

sobota, 13. december 2014 ob 16:32

Na obisku v pekarni

V bližini vrtca Mala Nedelja se nahaja pekarna. Iz nje vsak dan prijetno diši po sveže pečenem kruhu, žemljicah in drugih dobrotah, ki nastajajo pod spretnimi in pridnimi rokami Romana in Andreje Hojs, ki sta lastnika pekarne v Kuršincih.

sobota, 13. december 2014 ob 12:22

Dva pevska dopoldneva v DOSOR-ju

Vvečnamenskem prostoru oziroma restavraciji DOSOR-ja, Doma starejšihobčanov Radenci, je v četrtek, 11. decembra dopoldne, pripravilkoncert Mešani pevski zbor Društva upokojencev Cankova. Predsedniktega društva, MilanOsterc,je tudi »ta glavni« pri zboru, ki obstaja, vadi in nastopa žeštiri leta. Po strokovni plati pa 16-članski zbor vodi MatijaHorvat iz Beltinec. Bil je to pravzaprav že pravi predpraznični repertoarpesmi dni okrog Božiča in novega leta. Za stanovalke in ...

sobota, 13. december 2014 ob 10:20

Sklic DOSOR-jevih prostovoljk in prostovoljcev

MatejaHauser,direktorica DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je v četrtek,11. decembra, povabila na letošnje zaključno srečanje vseprostovoljke in prostovoljce, izmed stanovalk in stanovalcev, izmedzaposlenih, kot tudi vse zunanje. Z veseljem jim je predstavilaprejeto nagrado »Horus 2014«, ki jo je DOSOR prejel v kategorijisrednje velikih podjetij, gre pa za Slovensko nagrado za družbenoodgovornost. In na to odgovornost, tudi vseh prostovoljk inprostovoljcev DOSOR-ja, je ...

sobota, 13. december 2014 ob 10:13

Veni, vidi, vino mlado

V nakupovalnem središču QCENTER na Ptuju, se je v četrtek, 11. decembra, odvijal 1. Festival mladega vina. Na prireditvi, namenjeni promociji mladih vin, je šestintrideset vinogradnikov Štajerske regije, predstavilo po dva vzorca vina letnika 2014.

sobota, 13. december 2014 ob 10:00