Dunajčani na obisku v Ljutomeru

Na gimnaziji Franca Miklošiča smo imeli prejšnji teden goste iz Dunaja in sicer so nas obiskali dijaki Uršulinske gimnazije s profesoricama. Spoznali smo se v mesecu juniju, ko smo jih mi obiskali na Dunaju.

ponedeljek, 21. oktober 2013 ob 11:20

Andrej Tomc iz Banovcev razstavlja svoje umetniške slike

V Marjanišču v Veržeju so v petek, 18. oktobra, odprli razstavo upokojenca, člana društva upokojencev Veržej  Andreja Tomca iz Banovcev, ki se z ljubiteljskim slikarstvom ukvarja že dobrih 30 let. Na tokratni razstavi v Marijanišču je tema razstave Harmonija cvetja.

ponedeljek, 21. oktober 2013 ob 11:12

Srečali so se starejši občani

Čas, v katerem živimo, nam vse bolj narekuje, da nam le medsebojno razumevanje, spoštovanje in strpnost zagotavljajo prijazno življenje. V ta namen so bili vabljeni starejši občani, ki so napolnili ali so starejši od 70 let Krajevne organizacije Rdečega križa Črešnjevci-Zbigovci, na srečanje in pogostitev, ki je potekalo v soboto 19. oktobra, v dvorani gasilskega doma v Orehovcih.

ponedeljek, 21. oktober 2013 ob 11:05

Ljutomer se je z zmago utrdil na tretjem mestu, Veržej remiziral

Avto Rajh Ljutomer, je v nedeljo, 20. oktobra, v 9. krogu 3. SNL - vzhod, gostoval pri ekipi Grad ter zmagal z 2:1. Farmtech Veržej je doma remiziral z ekipo Šmartno 1928.

nedelja, 20. oktober 2013 ob 22:12

Zabava v Dioniz baru ob 4. obletnici

Dioniz bar Ljutomer obratuje že četrto leto, zato je v čast obletnici bila v soboto, 19. oktobra, organizirana zabava. Gostje so se ob glasbi DJ-a zabavali pozno v noč, poskrbljeno pa je bilo tudi za jedačo z brezplačnimi čevapčiči.

nedelja, 20. oktober 2013 ob 13:38

Spoznavni žur dijakov in študentov

V organizaciji Prleškega študentskega kluba (PŠK) je v soboto, 19. oktobra, v »The old London pub & club Ljutomer« potekal spoznavni žur dijakov in študentov, kjer so se gostje zabavali pozno v noč.

nedelja, 20. oktober 2013 ob 12:57

Vseslovenski mladinski zamejski tabor v Ljutomeru

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer je v sodelovanju s TV AS in partnerji iz Avstrije, Madžarske in Hrvaške, v petek 18. in soboto 19. oktobra, organizirala prvi Vseslovenski mladinski zamejski tabor.

nedelja, 20. oktober 2013 ob 09:15

Na Jeruzalemu potekal V. Oktober VINOfest

V soboto, 19. oktobra, se je že od dopoldanskih ur naprej, na Jeruzalemu odvijal V. Oktober VINOfest, kjer so obiskovlaci lahko degustirali odlična prleška vina, uživali ob domačih dobrotah ter si ogledali zanimive vinogradniške igre.

sobota, 19. oktober 2013 ob 23:182

Dva pevca in torta ob jubileju

Z druženji stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, kot tudi članic in članov Društva upokojencev Radenci se je pod imenom »Seniorski večeri« pričelo pred dvema letoma meseca oktobra in odtlej so na programu vsak tretji četrtek v mesecu. Za letošnje oktobrsko srečanje je zatorej kuharska ekipa v domu pripravila posebno slavnostno torto, ki sta jo razrezali in vsem razdelili voditeljici tovrstnih večerov, Helena Maguša Stanek iz DOSOR-ja in Marija ...

sobota, 19. oktober 2013 ob 22:501

Masaker 2 - Graba brez povratka

Filmska sekcija Z-Team, katera deluje v okviru Ljubiteljskega dramskega društva Sv. Jurij ob Ščavnici, je v razprodani Kocbekovi dvorani KUS, premierno predstavila grozljivko Masaker 2 - Graba brez povratka.

sobota, 19. oktober 2013 ob 20:07