Na Sp. Kamenščaku zapeli Fantje od Male Nedelje

Na Spodnjem Kamenščaku, na območju kompleksa Pokrajinskega centra nevladnih organizacij - Mladinskega centra Prlekije je nedavno potekal kulturni in slavnostni dogodek.

sreda, 18. september 2013 ob 23:42

Podpisana pogodba o izvedbi energetske sanacije OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Občina Ljutomer in podjetje Dolinka inženiring z.o.o. iz Beltincev, sta v sredo, 18. septembra, podpisali pogodbo o izvedbi energetske sanacije OŠ Cvetka Golrja Ljutomer.

sreda, 18. september 2013 ob 23:30

Županja sprejela zlati maturantki

Minulo sredo, 11. septembra, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba v županatu Mestne hiše, sprejela zlati maturantki Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, Stašo Vintar in Petro Slavinec.

sreda, 18. september 2013 ob 20:48

Gasilnik na vodno meglo - inovacija, ki rešuje življenje in premoženje

Nov inovativni gasilnik na vodno meglo, s katerim lahko pogasimo goreče naprave pod napetostjo, olje v gospodinjstvu in tudi ljudi, je prvi gasilnik, pri katerem je posredna škoda zaradi delovanja gasilnega sredstva skoraj nična in prvi sistem za gašenje začetnih požarov, ki ne uniči predmetov gašenja in predmetov v neposredni okolici gašeja. Novi gasilnik je zato še posebej primeren za gašenje v občutljivih okoljih, kot so bolnišnice, laboratoriji, muzeji, knjižnice, domovi za starej ...

sreda, 18. september 2013 ob 12:38

Razpis za vinsko kraljico Ljutomera

Društvo vinogradnikov in prijateljev vin objavlja razpis za izbiro vinske kraljice Ljutomera za leto 2013-2015. Strokovna komisija bo vinsko kraljico izbrala na osnovi poznavanja vinogradniško-vinarske dejavnosti in področja promoviranja vin.

sreda, 18. september 2013 ob 12:311

PŠK objavlja razpis za dijake

Prleški študentski klub (PŠK) razpisuje mesta za aktivno sodelovanje pri organizaciji projekov Dijaške sekcije prleškega študentskega kluba (DS PŠK).

sreda, 18. september 2013 ob 11:43

Pozdrav študentom s Škisovo tržnico Maribor! - Dnevno dogajanje odpade!

Letošnja že četrta Škisova tržnica Maribor se seli na novo lokacijo, in sicer na pomožno igrišče Železničar pri Dvorani Tabor. Tokrat je Zveza ŠKIS združila moči s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru in za mlade pripravila prireditev, imenovano Pozdrav študentom.

sreda, 18. september 2013 ob 08:54

Plesalci Plesne šole Urška Pomurje postali svetovni prvaki

V Bochumu v Nemčiji je od 12. do 15. septembra potekalo svetovno prvenstvo v disco dance-u. Plesalo je preko 2500 plesalcev iz 20 držav. Tekmovanja so se udeležili tudi plesalci, tekmovalci Plesne šole Urška Pomurje,  skupaj s svojo trenerko Nino Fras in dokazali, da so v svetovnem vrhu.

sreda, 18. september 2013 ob 08:34

Festival ljubiteljev bencina v Mariboru

13. in 14. septembra je ob Ledni dvorani v Mariboru potekala prireditev Oktanfest, ki ga je organiziralo podjetje Expo Biro v sodelovanju z revijo Bikers World in lokalnim klubom Free Riders PMC.

torek, 17. september 2013 ob 19:34

Nov defibrilator za reševanje življenj v Veržeju

Zdravstveni dom Ljutomer na področju zdravstva, oziroma pomoči v primeru zastoja srca ali kakršne druge nesreče, že nekaj časa na območju Upravne enote Ljutomer širi svojo mrežo z namestitvijo defibrilatorjev.

torek, 17. september 2013 ob 19:191