Na Antonovanju ocenjevali čurke

V soboto so na Kogu prevladovale čurke. Njihova čurkarijada je bila tokrat tretjič, na ocenjevanje pa so bile prinešene čurke iz krajev do Ptuja in bližnje okolice. Črne so prevladovale, sive in bele pa so bile v manjšini.

nedelja, 15. januar 2012 ob 20:282

Dan D nastopili na otvoritvi EPK

V soboto, 14. januarja, je sto umetnikov, laserski šov ter skupina Dan D na slovesnosti ob odprtju projekta Maribor 2012 štajersko prestolnico za eno leto postavilo na prestol evropske kulture.

nedelja, 15. januar 2012 ob 18:31

Rokerji Mama rekla nastopili v Cerkvenjaku

To soboto so v diskoteki Anton v Cerkvenjaku nastopili rokerji Mama rekla, ki so poskrbeli, da se je publika razgibala ob malo trših ritmih.

nedelja, 15. januar 2012 ob 18:21

Mito in Emkej na MIKK-ovem odru

Sinoči se je v MIKK-u v Murski Soboti odvijala prva letošnja edicija hip-hop prakse. Svoj prvenec z naslovom Egon je predstavil Majti Mito (Tekochee Kru), ki mu je družbo na odru delal Emkej, za glasbo pa je poskrbel Dula.

nedelja, 15. januar 2012 ob 18:00

Doza smeha in razstava Zobl, zobl pa lük

V soboto, 14. januarja, je Prleški študentski klub v Domu kulture Ljutomer pripravil stand up komedijo, kjer so nastopili mladi komedijanti Tin Vodopivec, Perica Jerkovič in Aleš Novak.

nedelja, 15. januar 2012 ob 17:40

Retaši, Rozalija in polna diskoteka

Sinoči so v diskoteki Oxigen v Ljutomeru nastopili odštekani D'kwaschen retashy z zmagovalcem šova Big Brother slavnih Jožetom Činčem na čelu.

nedelja, 15. januar 2012 ob 10:451

Maribor bo eno leto dihal s kulturo

V soboto, 14. januarja, je na Trgu Leona Štuklja v Mariboru potekala slavnostna otvoritev Evropske prestolnice kulture. Mi smo v objektiv ujeli nekaj utrinkov iz Evropske prestolnice kulture že dan poprej.

nedelja, 15. januar 2012 ob 02:272

Antonovanje na Kogu z otroško razstavo na temo prašiček

V petek, 13. januarja 2012, so se pričeli dnevi Antonovanje na Kogu. Tudi tokrat je začetna prireditev namenjena otrokom, saj že četrto leto zapored pripravljajo razstavo risb in izdelkov na temo prašiček. Letos je bil dogodek še širšega pomena saj so sodelovali tudi otroci iz Hrvaške.

sobota, 14. januar 2012 ob 15:07

Mi smo leto začeli z nasmehom, kaj pa vi?

Na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci se je razširila posebna epidemija, s katero se je v zelo kratkem času okužila cela šola. Najbrž se sprašujete kaj, najbolj zanimivo pa je, da ni nikogar, ki bi pomislil ali se jo trudil preprečiti ali celo zdraviti jo. Najhuje pa je, da smo izvedeli, da cepivo za to vrsto epidemije ne obstaja. Ha, ha, ha! Govorimo o smehu. Morda še ne veste, a 10. januarja smo obeležili Svetovni dan smeha.

petek, 13. januar 2012 ob 18:332

V Spuhlji pomagajo sokrajanoma v stiski

V današnjem kriznem času, ko se je vsak prisiljen ukvarjati s svojimi vsakodnevnimi težavami, neredko spregledamo, da nekdo v naši neposredni bližini, sosedje in sovaščani, živi v veliko hujši stiski kot mi sami. Prav to se je zgodilo tudi vaščanom Spuhlje, v vasi v neposredni bližini Ptuja, ob cesti proti Ormožu in Zavrču.

petek, 13. januar 2012 ob 18:071