Božiček razveselil najmlajše

V Gledališču Park v Murski Soboti, je v nedeljo, 17. decembra, najmlajše obiskal Božiček. Otroci so si najprej ogledali poučno predstavo o varnosti v prometu ter plesno akrobatski nastop mladih izvajalcev, nakar je prišel Božiček ter vsem prisotnim otrokom razdelil darila.Letos so zaradi rekordnega števila pridnih otrok, prireditev izpeljali v dveh delih, najprej za najmlajše in nato še za malo starejše otroke.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 19:39

Vozilo končalo na strehi

V ponedeljek, 18. decembra, okoli 11.25, se je na cesti Radenci - Gornja Radgona, v Meleh, zgodila prometna nesreča, kjer je kombinirano vozilo končalo na strehi.Poškodovanega voznika so oskrbeli reševalci NMP Gornja Radgona, gasilci PGD Gornja Radgona pa so nevtralizirali iztekajoče tekočine, odklopili akumulator, očistili cestišče, pomagali usmerjati promet in postavili vozilo nazaj na kolesa.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 13:153

Več kot 200 mladih pevcev uprizorilo nepozaben večer

V avli OŠ Gornja Radgona se je ob bližajočem se izteku leta 2017 trlo obiskovalcev, ki so jim učenci, s pomočjo učiteljev omenjene šole uprizorili čudovit in nepozaben dogodek. Na sporedu je namreč bil tradicionalno božično novoletni koncert vseh zborov, ki delujejo na šoli, ki je letos potekal pod imenom Pustite nam ta svet. Nastopilo je vseh šest pevskih zborov, ki delujejo na šoli, zraven pa tudi številni mladi glasbeniki-solisti (Ema Leben, Evelin Novak, Stella Borovšak, Eva ...

ponedeljek, 18. december 2017 ob 11:31

Kriminalisti preiskujejo primer nasilne smrti

V ponedeljek, 18. decembra, ob 9.45, so policisti bili obveščeni, da na Kettejevi ulici v Mariboru na dvorišču leži moški, ki ne kaže znakov življenja in ga oživljajo.Na kraj so bili takoj poslani reševalci, ki so ugotovili, da je moški mrtev, umrl pa je nasilne smrti, zato so na kraj takoj poslali še policiste, ki so kraj zavarovali.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 11:17

Dobrodelni koncert učencev 9. razreda Osnovne šole Sveti Tomaž

V petek, 15. decembra, so učenci 9. razreda Osnovne šole Sveti Tomaž priredili dobrodelni koncert, katerega organizator je bila osnovna šola. Prireditev so pripravili učenci 9. razreda, pomagali so jim njihovi starši in učitelji, za izvedbo programa pa je bil zadolžen njihov razrednik Drago Slavinec. Denar od zbranih prostovoljnih prispevkov bodo uporabili za izvedbo valete, končni izlet in pomagali bodo učencem, ki so v denarni stiski.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 10:47

Ukradli kombi, policija poziva javnost

V ponedeljek, 18. decembra, med 5.30 in 7.38 uro je bil na ulici Štefana Kovača 22 v Murski Soboti odtujen kombi VW Transporter, bele barve, letnik 2007, registrskih številk MS R2-772. Vozilo ima na steklu pokrova prtljažnika nad znakom VW nalepljene štiri nalepke (priloga slika) in na obeh prednjih blatnikih sta nalepki z napisom POSEDI.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 10:29

Šahovski dvoboj med Prleki in Prekmurci pripadel Prlekom

Minulo nedeljo je v Hermancih potekal šahovski turnir za pokal krajevne skupnosti Miklavž pri Ormožu. Zmagal je Janko Brunčič pred Štefanom Šerugo in Alojzem Antolinom.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 08:595

Radgončani jesen končali z zmago

V zadnji tekmi jesenskega dela sezone v II. SRL, so igralci Arcont Radgone prikazali odlično igro in zasluženo premagali ekipo Moškanjci/Gorišnica. Domačini so tekmo pričeli vrhunsko in povedli z rezultatom 6:0. Z borbeno igro v obrambi so povsem onemogočili goste, če pa so ti le prišli do strela na gol, jih je s fantastičnimi obrambami v obup spravljal vratar Tilen Prosenjak. Gostje so tako svoj prvi zadetek dosegli šele v 12. minuti, pa še pri tem se je žoga od bloka srečno odbila ...

ponedeljek, 18. december 2017 ob 08:32

Ljutomerski lokostrelci osvojili štiri medalje

Na zadnji letošnji tekmi v Kamniku, 16. decembra, so ljutomerski lokostrelci spet bili zelo uspešni: Robert Ivanič, Iva Ivanič in Matija Režonja so osvojili zlate medalje, Eva Ivanič pa srebrno medaljo.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 08:231

Sobočani v prvoligaški odbojki »ugnali« Novomeščane

V športni dvorani Osnovne šole I v Murski Soboti je prvoligaška ekipa Odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad v 11. krogu gostila ekipo novomeškega Odbojkarskega kluba Krka ter jo »ugnala« z rezultatom  3 : 1.

ponedeljek, 18. december 2017 ob 08:13