Majice Prlekija-on.net po promocijski ceni

Na našem portalu lahko v mesecu avgustu naročite majice Prlekija-on.net po promocijski ceni 5,00 €. Promocija traja do 1. septembra 2010. Naročite lahko majice v štirih barvah in treh različicah napisov, kmalu pa bo na voljo še več različic. Več o majicah najdete v naši spletni trgovini, kjer lahko majice tudi naročite.

sreda, 4. avgust 2010 ob 21:3215

Razstava likovnih del Tatjane Mijatović

V četrtek, 5. avgusta ob 19. uri bo izredno slovesno za članico Društva upokojencev Radenci, Tatjano Mijatović, kajti v galeriji Methansove hiše v Zgornjem Dražen Vrhu št. 36  bodo odprli samostojno razstavo njenih likovnih del.

sreda, 4. avgust 2010 ob 21:11

Vaške igre v Drakovcih

Turistično društvo Mala Nedelja-Radoslavci vabi v nedeljo, 8. avgusta na vaške igre. Pričetek iger bo ob 9. uri pri Voršičevih v Drakovcih. Osem ekip vasi z območja KS Radoslavci in Mala Nedelja se bo pomerilo v žaganju drv, luščenju koruze, spretnostni hoji z lestvijo med balami, vožnji z leseno samokolnico in jahanju lesenega konja. Za obiskovalce bodo pripravili jedi iz krompirja, možen bo tudi ogled muzeja kmečkega orodja in strojev.

sreda, 4. avgust 2010 ob 20:56

Nagradna igra Prljavo kazalište in Neda Ukraden

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Vaščanka TP d.o.o. prireja nagradno igro, kjer si lahko zagotovite vstopnico za koncert skupine Prljavo kazalište, ki bo 27. avgusta v Ljutomeru in vstopnico za koncert Nede Ukraden, ki bo 28. avgusta v Ljutomeru na letnem kopališču v sklopu prireditve Lotmerška noč. Odgovorite na nagradno vprašanje ter sodelujte v žrebanju, kjer bomo podelili 2 krat po 1 vstopnico za vsak dan koncerta.

sreda, 4. avgust 2010 ob 13:3131

Na Sp. Kamenščaku zasegli konopljo

Policisti Policijske postaje Ljutomer in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota so prišli do operativnega podatka, da je na njivi izven naselja Spodnji Kamenščak v UE Ljutomer, ki je posajena s koruzo, posajenih tudi večje število sadik prepovedane droge konoplje.

sreda, 4. avgust 2010 ob 12:3313

Ograja v vrtcu Črešnjevci postavljena

Ograja v v vrtcu v Črešnjevcih je bila že dlje časa vroča tema v Gornji Radgoni, predvsem med lokalnimi politiki, krajani Črešnjevec in med starši otrok, ki obiskujejo omenjeni vrtec.

sreda, 4. avgust 2010 ob 09:49

Razstava podaljšana do 31. avgusta

V avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je že od 22. junija na ogled medgeneracijska razstava likovnih izdelkov od najmlajših do najstarejših, ki jo je pripravilo Društvo upokojencev Radenci. Razstava je bila predvidena za ogled do 19. julija, a je že znano, da je za nedoločen čas podaljšana. Ogledate si jo lahko do 31. avgusta 2010.

sreda, 4. avgust 2010 ob 08:46

Prleški Simon: »Moj talent je nekaj posebnega«

Pred enim tednom smo objavili članek o talentih v Prlekiji in anketo, kjer ste lahko glasovali, kdo od omenjenih ima največ talenta. Največ vas je glasovalo za Prleškega Simona, zato smo z njim opravili kratek intervju. V nadaljevanju preberite, kaj nam je Simon povedal.

torek, 3. avgust 2010 ob 20:3724

Prleške cejtnge - 5. številka

V petek, 30. julija je izšla 5. številka brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. V cejtngah lahko preberete reportaže iz ribiškega tekmovanja v Hrastje Moti, mednarodnega športnega srečanja upokojencev, o prireditvi Z glasbo v počitnice, o vinu roze, razmišljanje o zakonu za davke na nepremičnine ter še veliko drugih zanimivih reportaž in novic iz Prlekije.

ponedeljek, 2. avgust 2010 ob 18:48

Koledar prireditev v občini Ljutomer in okolici avgust 2010

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in njegovi okolici v mesecu avgustu.

ponedeljek, 2. avgust 2010 ob 18:271