Tanz mit Laibach v Ljutomeru

V petek, 30. julija, so v sklopu 6. Grossmannovega festivala na Rock Hard večeru nastopili Laibach, Aperion, Dekadent, Gonoba in Before the Murder. Deathkorovci Before The Murder in thrash/death "camel metal" Gonoba so publiko segreli in pripravili na Dekadent, ki so svoj nastop morali skrajšati zaradi tehničnih težav.

sobota, 31. julij 2010 ob 04:47

Glasbeni vrhunec na Grossmannovem festivalu

6. Grossmannov festival se počasi bliža koncu, danes, v petek, 30. julija pa bo na festivalu glasbeni vrhunec z Rock Hard večerom, kjer bodo nastopile skupine Laibach, Aperion, Dekadent, Gonoba in Before the Murder. Koncert bo na Glavnem trgu v Ljutomeru s pričetkom ob 19:30.

petek, 30. julij 2010 ob 00:24

Grossmannov pohod filma in vina

Turistično društvo Mala Nedelja - Radoslavci je v sodelovanju z organizatorji Gossmannovega festivala filma in vina organiziralo Grossmannov pohod filma in vina.

četrtek, 29. julij 2010 ob 22:58

Degustacija šiponov na Salonu filma in vina

V četrtek, 29. julija je Grossmannov hudi maček z vinarji Salona Jeruzalem združil moči in na Salon filma in vina v Ljutomer povabil ugledna vinska strokovnjaka. Ob razvajanju in uživanju v najplemenitejših okusih prleških šiponov smo tako lahko prisluhnili Tadeji Vodovnik Plevnik in Antonu Vodovniku.

četrtek, 29. julij 2010 ob 22:34

Monsters of Lotmerk stresli bar Klub

V sredo, 28. julija se je v baru Klub v Ljutomeru v sklopu 6. Grossmannovega festivala zgodil dogodek Monsters of Lotmerk, kjer so nastopile skupine Obnounce, Odpisani, Kanalizacija 3, Cypher Louis, Broken Trigger in Stream.

četrtek, 29. julij 2010 ob 14:43

Salon filma in vina

Grossmannov hudi maček in vinarji Salona Jeruzalemso ponovno združili moči. Na Salon filma in vina, ki bo v četrtek, 29. julija 2010, ob 19. uri v galeriji Kulturnega doma,so povabili ugledna vinska strokovnjaka. Ob razvajanju in uživanju v najplemenitejših okusih prleških šiponov bomo lahko prisluhnili Tadeji Vodovnik Plevnik in Antonu Vodovniku.

četrtek, 29. julij 2010 ob 03:21

Premiera Vinopiri: Ledena trgatev

V ponedeljek, 26. julija smo si na 6. Grossmannovem festivalu v Domu kulture v Ljutomeru lahko premierno ogledali tretji celovečerni film režiserja Vitomirja Kaučiča, Vinopiri: Ledena trgatev. Pred samo premiero sta navzoče nagovorila organizator festivala Peter Beznec in režiser Vitomir Kaučič, ki sta kot vedno, požela bučen aplavz domače publike.

ponedeljek, 26. julij 2010 ob 23:536

Otvoritev 6. Grossmannovega festivala

V ponedeljek, 26. julija smo z nestrpnostjo dočakali otvoritev 6. izvedbe Grossmannovega festivala filma in vina in simbolične vinske poti v Kulturnem domu Ljutomer. Otvoritev so popestrile razstave karikatur Jakše Vlahovića ter na lanski Zombi paradi nastale fotografije Edvarda Pintariča ob inštalaciji Šlosarta z naslovom Pošastna pojedina.

ponedeljek, 26. julij 2010 ob 19:58

Podeljene vstopnice za premiero Vinopiri: Ledena trgatev

V sodelovanju s KTD Festival Ljutomer in Filmsko prakso PLAN 9 smo podelili 10 vstopnic za premiero prleškega celovečerca Vinopiri: Ledena trgatev, ki bo v ponedeljek, 26. julija v Domu kulture Ljutomer v sklopu 6. Grossmannovega festivala filma in vina.

nedelja, 25. julij 2010 ob 22:232

40. folklorni festival Beltinci

40. folklorni festival v Beltincih je kot že večkrat bil blagoslovljen s prepotrebnim dežjem saj je sobotno dogajanje motil dež. Osrednja prireditev, nastop folklornih skupin se je tako preselila v dvorano. Veliko delovnih turističnih delavcev širom Prekmurja je bilo prizadetih saj je množico obiskovalcev dež pregnal in so šotori tokrat postali mesto dogajanja.

nedelja, 25. julij 2010 ob 21:50