Uspešen boj proti gojiteljem konoplje

Tudi v letošnjem letu se na območju Pomurja nadaljuje trend pridobivanja prepovedanih drog. Konoplja, kot najpogosteje zlorabljena prepovedana droga se še naprej prideluje tako v prirejenih prostorih za gojenje konoplje pod umetno svetlobo, kakor tudi izven prostorov, še posebej na njivah posajenih s koruzo.

petek, 9. julij 2010 ob 11:404

Zasežena droga heroin

Kriminalisti  SKP Murska Sobota so na območju UE Gornja Radgona prijeli tujo državljanko, staro 29 let, doma iz območja UE Ljutomer, katera se  je z doslej neznanim dobaviteljem dogovorila za nakup 25 g prepovedane droge heroin, katero ji je pustil na prej dogovorjenem kraju. Osumljena je bila pri tem, ko je šla drogo iskat opažena s strani kriminalistov. Med postopkom ji je bila droga najdena in zasežena.

četrtek, 8. julij 2010 ob 14:271

Siddharta v Ljutomeru in podarjena vstopnica

Zaključila se je nagradna igra, kjer smo podelili vstopnico za koncert Siddharte, ki bo v sklopu Prleške poletne noči v Ljutomeru na Glavnem trgu, v petek 16. julija. Vstopnico za koncert je podarilo Kulturno mladinsko društvo KAEMDE.

sreda, 7. julij 2010 ob 21:48

4. turnir malega nogometa na mivki

Mladinsko športno društvo Labod prireja 4. turnir malega nogometa trojk na mivki, ki se bo odvijal v petek 9. julija ob 16:00 na Podgradju. Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno.

torek, 6. julij 2010 ob 23:40

Najstarejša lisička zapustila brlog

Po štirih zelo uspešnih letih nove zasedbe skupine Foxy Teens je prišlo do slovesa. Najstarejša članica Kim zapušča lisičji brlog. Odpravlja se namreč novim izzivom naproti. Ob koncu srednje šole se je odločila, da se bo poizkusila na novih področjih, zato je svoje mesto odstopila 17-letni Katji. Nova lisička Katja, sicer srednješolka domžalske gimnazije ni čista novinka, saj se s petjem ukvarja že vrsto let in je že nastopila na nekaj festivalih ter posnela nekaj solističnih ...

torek, 6. julij 2010 ob 08:3011

Kebab na pohodu tudi v Ljutomeru

Döner kebab je v Ljutomeru prisoten že štiri leta, pred kratkim pa so odprli še tretjo kebabdžinico. Tako imajo sedaj ljubitelji kebaba na izbiro več lokacij, lastniki pa večjo konkurenco. Kebab v Ljutomeru lahko kupite na avtobusni postaji, pri supermarketu Tuš in nekaj deset metrov dalje pri trgovini Keros ter občasno na Glavnem trgu.

ponedeljek, 5. julij 2010 ob 21:4111

Pred zaključnimi boji v vodstvu uporabnik arbiter

Po četrtfinalnih tekmah na svetovnem prvenstvu v nogometu JAR 2010, je na naši stavnici na prvem mestu uporabnik arbiter, ki je zbral 104 točke. Polfinalna para sta Urugvaj - Nizozemska in Nemčija - Španija, na sporedu pa sta v torek, 6. julija oz. sredo, 7. julija ob 20:30.

nedelja, 4. julij 2010 ob 17:102

Desetič v Hrastju Moti

Ob ribniku pri Ribiškem domu v Hrastju Moti je dan pred državnim praznikom, 24. junija, tekmovalo 33 ribičev ter ena ljubiteljica športnega ribolova. Prišli so na vabilo Društva upokojencev Radenci, ki že od leta 2001 dalje ob občinskem prazniku Občine Radenci organizira meddruštveno tekmovanje v športnem ribolovu za prehodni pokal občine.

sobota, 3. julij 2010 ob 12:032

Mednarodno športno srečanje upokojencev

Prvi petek v juliju so bili pri Društvu upokojencev Ljutomer v gosteh članice in člani Združenja upokojencev Medžimurske županije iz Čakovca, s katerimi Ljutomerčani že preko 30 let gojijo prijateljske stike. S svojimi tekmovalkami in tekmovalci so sodelovali v treh športnih disciplinah: pikadu, šahu ter streljanju s serijsko zračno puško.

petek, 2. julij 2010 ob 18:58

Koledar prireditev v občini Ormož in okolici julij 2010

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in njegovi okolici v juliju.

petek, 2. julij 2010 ob 17:07