Tomaž Šic bar po napeti končnici izgubil na Ptuju

KMN Tomaž Šic bar se je v petek, 26. oktobra, v 5. krogu 2. SFL, pomeril z ekipo FC Hiša daril Ptuj ter po napeti tekmi izgubil s 6:4. Domači so povedli že s 5:1, nato so gostje od 30. do 36. minute dosegli tri gole ter se približali le na gol razlike, a na koncu vseeno izgubili. Ptujčani so sedaj sami na vrhu lestvice.

nedelja, 28. oktober 2018 ob 07:29

Iskali pogrešano osebo in obravnavali poskus samomora

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali deset kaznivih dejanj, dve prometni nesreči z gmotno škodo, poskus samomora, iskali in našli pogrešano osebo, šest kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

nedelja, 28. oktober 2018 ob 07:17

Še dva tedna do začetka Radenska Naturelle Pomurske košarkarske lige

Pomurska košarkarska liga bo potekala tudi v sezoni 2018/2019. Po odstopu Andreja Copota z mesta komisarja je organizacijo lige prevzelo društvo KŠ Ljutomer, novi komisar lige pa je postal Jaka Godec.

sobota, 27. oktober 2018 ob 19:31

V Kuršincih so pričeli z urejanjem vodnega izvira Kršovščak

Člani TD Mala Nedelja – Radoslavci so pričeli z urejanjem vodnega izvira Kršovščak v vasi Kuršinci, kateri je že vrsto let opuščen. Prva pitna voda, ki je po vodovodnih ceveh pritekla v nekatere domove pri Mali Nedelji, je privrela iz tega izvira. S širjenjem vodovodnega omrežja in s tem potrebe po večjih količinah vode ter izgradnjo novih zajetij, je Kršovščak izgubil svoj pomen in je počasi zaraščal.

sobota, 27. oktober 2018 ob 16:03

V Lendavi ocenili vina vinsko-turistične ceste Lendavske gorice

V kupoli stolpa Vinarium je ocenjevalna komisija pod okriljem Evropskega reda vitezov vina - Legatura Pomurje, zaključila prvo ocenjevanje vin vinsko-turistične ceste. Pet članska komisija je izbirala med štiriindvajsetimi vzorci dvanajstih vinogradnikov, vsa ocenjevana vina pa so bila pridelana na vinorodnem okolišu Lendavskih goric. Osem vin, ki so dosegla najvišje ocene, bo odkupljenih s strani Občine Lendava, ki jih bo kot promocijska vina, priključila stalni ponudbi vinoteke stolpa ...

sobota, 27. oktober 2018 ob 15:41

Iz novogradnje nakradel za 12 tisoč evrov

Policisti Policijske uprave Maribor so v petek, 26. oktobra, ob svojem rednem delu, beležili še naslednje posebej izstopajoče dogodke. Na območju Benedikta je bil obravnavan vlom v novogradnjo, iz katere je neznani storilec v času od 25.10. do 26.10., odtujil notranjo in zunanjo enoto toplotne črpalke, izpod nadstreška pod stanovanjsko hišo pa še jedilno mizo z osmimi stoli in si s tem pridobil okoli 11.800 evrov protipravne premoženjske koristi. Prav tako je iz istega objekta odtujil š ...

sobota, 27. oktober 2018 ob 10:34

Osrednja spominska slovesnost pred dnevom spomina na mrtve v Ljutomeru

Ob bližajočem se dnevu spomina na mrtve so bile v petek, 26. oktobra, na območju ljutomerske občine številne spominske slovesnosti, na katerih so se spomnili padlih borcev v 2. svetovni vojni ter nekaterih žal že pokojnih pomembnih Prlekov, ki so pustili globok pečat v naši zgodovini.

sobota, 27. oktober 2018 ob 10:18

Šoloobvezno otroci, vabljeni, da aktivno preživite jesenske počitnice

Šoloobvezno otroci! Vabljeni, da aktivno preživite jesenske počitnice. Športna zveza Ljutomer je pripravila pester športni in spremljevalni program, ki bo trajal od ponedeljka (29. oktober) do srede (31. oktober).Cena 3-dnevnega programa znaša 21 EUR. V ceno je zajeta malica, prigrizek, pijača in darilo.Info in prijave na: tel. št.: 040 653 431 (Aleš) ali na e-mail: info@szljutomer.si

sobota, 27. oktober 2018 ob 09:17

Izlet po gasilsko

Tudi letos smo gasilke in gasilci Vučje vasi organizirali eno večjih prireditev v naši okolici - Srečanje Prlekov in Prekmurcev ob reki Muri. Namesto piknika smo se tokrat odločili za izlet in nanj povabili vaščane in vse, ki kakor koli pripomorejo, da toplo julijsko nedeljo poteka vse po načrtih.

sobota, 27. oktober 2018 ob 08:40

V Ljutomeru obravnavali tatvino kolesa

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve kaznivi dejanji, šest prometnih nesreč z gmotno škodo, pet kršitev javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi.

sobota, 27. oktober 2018 ob 08:17