Izveden 15. krog v ženski in moški NT ligi

Minulosoboto, 11. marca, je bil na sporedu 15. krog v ženski in moški I.slovenski namiznoteniški ligi. Igralke Keme Puconci so bile nagostovanju v Zalogu pri ekipi tamkajšnje Vesne in izgubile s 5 : 2.Za Kemo je dvakrat zmagala StašaMatis,igrale pa so še NušaVogrinčič,AnaKovačec in MašaHarkai.V naslednjem krogu igrajo doma, 18. marca, proti ekipi Arrigonija.

torek, 14. marec 2017 ob 09:18

Cezanjevski učenci preživeli poučen in zabaven dopoldan

V torek, 7. 3. 2017, smo učenci osmega in devetega razreda pod vodstvom razredničark Marije Majcen in Karmen Rauter opravili še en dan dejavnosti. Imeli smo namreč delavnice na gimnaziji v Murski Soboti. Na samem začetku smo imeli delavnico iz matematike, kjer nas je iskanje napake v računskih zapisih do dobra prebudilo. Naslednja je bila delavnica biologije, kjer so nam dijaki s profesorico predstavili delovanje srca in vse o srčnem utripu, nato pa smo si ga lahko izmerili še sami.

torek, 14. marec 2017 ob 09:02

V Veržeju so odprli razstavo posvečeno 150. letnici rojstva dr. Franca Kovačiča

Letos v občini Veržej praznujejo 150. letnico rojstva rojaka dr. Franca Kovačiča, ki je za Veržej in širšo okolico pustil bogato zapuščino, ko je deloval kot duhovnik, filozof, teolog in zgodovinar. Brez njega in njegovih del, ki jih je zapustil slovenskemu narodu, bi bilo le-to v veliki meri osiromašeno.

torek, 14. marec 2017 ob 08:54

Gorela podrast v gozdu in bale sena

V ponedeljek, 13. marca, nekaj pred 14. uro, je v Lukavcih gorelo na okoli 1.500 kvadratnih metrov podrasti v gozdu in šest okroglih bal sena.

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 19:421

Dve glineni amfori in Knežje vino za malonedeljske vinogradnike

Za vinogradniki Društva vinogradnikov Mala Nedelja je še eno zelo uspešno leto. To je enotna ocena vseh članov in članic društva ter gostov, kateri so se v petek, 10. marca, zbrali na rednem letnem občnem zboru na sedežu društva v Moravcih.

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 18:43

Selekcije ŠNK Radgona pričenjajo s prvenstvenimi tekmami

Objavljamo seznam tekem selekcij 1. moštvo A, 1. moštvo B in U19 ŠNK Radgona. Tekme kot domačini v Gornji Radgoni so označene z modro barvo. 1. moštvo A bo domačin na TŠC Trate ob sobotah popoldan, 1. moštvo B bo domačin na TŠC Trate ob nedeljah popoldan, razen 13. krog v soboto popoldan, U19 pa bo domačin na TŠC Trate ob sobotah dopoldan, razen 21. krog v nedeljo popoldan.

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 16:52

PGD Precetinci letos želijo urediti gasilski dom

V soboto, 11. marca, je v gasilskem domu v Precetincih potekal 69. občni zbor PGD Precetinci. Zbrane je najprej pozdravil predsednik društva Dušan Križan, nato je sledila izvolitev delovnega predsedstva, ki ga je vodila Irena Žinko. Sledila so poročila: predsednika, poveljnika, blagajničarke in nadzorne komisije.

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 16:35

V požaru nastalo za okrog milijon evrov škode

Kot smo že poročali, so v ponedeljek, 13. marca, okoli polnoči policisti med kontrolo mesta Ljutomer opazili, da gori ostrešje razdelilne transformatorske postaje v bližini podjetja Murales. Na kraju so delavci elektra najprej odklopili elektriko, gasilci pa so požar pogasili.

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 15:192

Najboljšim slovenskim voznikom terenskih vozil in klubom v OFF ROAD-u podelili pokale

V gostišču Gaj v Odrancih so se zbrali vsi najboljši slovenski vozniki in ljubitelji terenskih vozil, ki so v lanskem letu tekmovali s svojimi terenskimi vozili v OFF ROAD-u. Šlo je za lep dogodek, kajti lansko leto je bilo za voznike terenskih vozil opravljenega veliko dela, prostega časa in tekmovalnih voženj. Med njimi so bili predstavniki slovenskih klubov ARO klub Trnje, Vajtiger, Društvo terenskih vozil iz Ozeljan Lijak 4X4, Društvo terenskih vozil Extreme Team Bukovica in OFF ROAD ...

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 14:17

Pričakovan poraz proti vodilnim Primorcem

V 13. krogu 2. SRL je Arcont Radgona gostila vodilno ekipo lige, RK Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina, ki tudi po tej tekmi ostaja neporažena. Gostje so pričeli odločneje in si v prvih desetih minutah priigrali lepo prednost štirih zadetkov (3:7). Borbeni domačini se niso predali in na krilih razpoloženega Matevža Žuniča (7 zadetkov v prvem polčasu) so se v 24. minuti približali le na gol zaostanka (12:13). A izkušeni Primorci so do odmora prednost ponovno povišali na +4 (14:18). Dva ...

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 11:26