V Ižakovcih obeležili svetovni dan zdravja

V nedeljo, so v Ižakovcih obeležili svetovni dan zdravja. V sklopu slednjega so pripravili pester program, ki je bil tematsko obarvan z različnimi aktivnostmi vezanimi z zdravjem in zdravim načinom življenja.

torek, 8. april 2014 ob 10:14

Objavljen razpis za komunalno ureditev Puchove poslovne cone

Občina Ljutomer je po sprejetju proračuna, na svoji spletni strani objavila razpis za komunalno ureditev Puchove poslovne cone. Javni razpis je odprt do 25.4.2014, sledi pregled ponudb in postopek izbire izvajalca, predviden podpis pogodbe je 27.5.2014, predvideni pričetek del pa 28.5.2014. Dela bi se naj zaključila 15.9.2014.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 22:08

Babice in dedki v vrtcu Križevci

V mesecu aprilu smo v vrtec Križevci medse povabili babice in dedke. Čutimo, da so tudi oni del naše ustanove, saj večkrat prihajajo v vrtec, ko pospremijo svoje vnuke v vrtec ali domov.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 21:58

Na leto aktivne na več kot 30 prireditvah

Stotnija članic Društva kmetic Križevci-Veržej, ki prihajajo iz dveh izrazito kmetijskih občin z desnega brega Mure – Križevcev pri Ljutomeru in Veržeja, je tudi tokrat pripravila letni zbor članic.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 21:49

PŠK v sodelovanju z GFML pripravlja GFML GRAFIK PARTY

V petek, 11. aprila, v diskoteki Oxygen v Ljutomeru, PŠK v sodelovanju z GFML pripravlja še eno noro zabavo. Pozabite na lepo urejene zvezke in zapiske, vzemite svoje FLOMASTRE, KULIJE, vse kar imate s sabo in počečkajte svoje kolege in kolegice kolikor se le da (kaka telefonska včasih prav pride :)).

ponedeljek, 7. april 2014 ob 21:34

Ljutomerske kadetinje končale tekmovanje v A državni ligi

V nedeljo, 6. aprila, so mlade ljutomerske odbojkarice v kategoriji kadetinj igrale na zadnjem turnirju v "A" državni ligi, kjer so se na gostovanju v Kopru borile za uvrstitev na skupno 13. mesto v Sloveniji, potem ko so vso sezono odlično igrale v najvišji državni ligi.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 20:33

Podobe Slovenije v medijih

V četrtek, 3. aprila, je tudi v župnijski dvorani v Ljutomeru potekala okrogla miza, na temo Podobe Slovenije v medijih, s podnaslovom, Medij kot poročevalec in ustvarjalec dogodkov oziroma realnosti, ki ga je ob 20. obletnici v različnih slovenskih krajih, pripravil Radio Ognjišče.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 20:32

Dan zdravja na osnovni šoli Mala Nedelja

Ob dnevu zdravja so na osnovni šoli Mala Nedelja odprli šolska vrata tudi za starše in ostale krajane. Učenci vseh razredov so v dopoldanskem času sodelovali z dijaki številnih srednjih šol v zanimivih delavnicah.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 19:36

V Orehovcih pripravili tradicionalni bolšji sejem

Tudi na tokratnem bolšjem sejmu, ki je potekal v nedeljo, 6. aprila, na prostorih PGD Orehovci, od 9. do 12. ure, je bilo moč kupiti, zamenjati ali podariti stvari, ki jih praktično v sodobnih trgovinah ne najdeš.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 18:50

Iz pokopališč v Markovcih in na Ptuju kradla kipce, križe in vaze

Policisti PP Rače, so pri svojem rednem delu in kontroli v prometu, v nedeljo, 6. aprila, ob 00.20, v naselju Starše ustavili in kontrolirali osebni avtomobil. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da so na vozilu nameščene ukradene registrske tablice, z vozilom pa je upravljal 27-letnik iz Maribora, kateri je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo na podlagi določil Zakona o varnosti cestnega prometa vozilo zaseženo in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na ...

ponedeljek, 7. april 2014 ob 16:35