Dijaki GFML odlični na državnem tekmovanju iz angleščine

Dijaki Gimnazije Frranca Miklošiča Ljutomer so se odlično odrezali na državnem tekmovanju iz angleščine. Tim Ivanjšič je premagal vso konkurenco in s kar 12 točkami prednosti postal državni prvak v kategoriji angleščina kot drugi tuji jezik ter seveda osvojil zlato priznanje.

sreda, 9. april 2014 ob 14:14

V Apačah pogrešan Miroslav Kovač, čigar kolo so našli na mostu čez reko Muro

V Črncih v občini Apače od okorg 11. ure, pogrešajo osebo. Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, so kolo od pogrešane osebe našli pri mostu čez reko Muro in pri tem obstaja sum, da je pogrešani padel v reko.

sreda, 9. april 2014 ob 14:05

Aktualno na GFML - marec 2014

Na gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer vsak mesec dijaki s pomočjo mentorja pripravijo oddajo Aktualno na GFML. Tokrat v videu Debatni vikend, OIV teden, tekmovanja, predstave, ... Več pa v videu.

sreda, 9. april 2014 ob 10:38

Twirling klub Ljutomer se je udeležil 18. Državnega prvenstva

Twirling klub Ljutomer se je udeležil 18. Državnega prvenstva v twirlingu, ki je potekalo 5. in 6. aprila v Slovenski Bistrici. Dekleta so odplesala 11 finalnih nastopov v različnih kategorijah.

sreda, 9. april 2014 ob 09:09

Narsej Lackovič in Patrik Vojsk državna prvaka do 21 let

V soboto, 5. aprila, je v Ravnah na Koroškem potekalo Državno prvenstvo v judu za U-21 in U-16. Ljutomerski judoisti so ponovno dosegli odlične rezultate.

torek, 8. april 2014 ob 23:38

Proslavili 30 let delovanja karate kluba v Ljutomeru

V Ljutomeru so proslavili 30 let delovanja karate kluba v Ljutomeru. Na prireditvi »Tri desetletja karateja v Lotmerki«, ki je bila 6. aprila, v dvorani ŠIC v Ljutomeru, so v nekaj atraktivnih točkah predstavili karate povabljenim gostom in širšemu občinstvu.

torek, 8. april 2014 ob 19:253

Ganljiv in čustven koncert Staneta Vidmarja na Razkrižju

V domu kulture na Razkrižju je bil v soboto, 5. aprila, zelo ganjen in nepozaben koncert pevca Staneta Vidmarja. Na koncertu je predstavil svojo že osmo knjigo izpovedi z naslovom Rože za mamo. Poleg tega pa je v skoraj dve urnem koncertu, postregel še z njegovimi starimi uspešnicami in navdušil številno občinstvo.

torek, 8. april 2014 ob 14:591

S sindikatom na izlet na Kozaro

Bili so časi, ko so v podjetjih imeli močne in vplivne sindikate. Ni bilo težko organizirati raznih sindikalnih druženj, bogatih izletov, kresovanj in letovanj, vedno je bila močna udeležba in prisotnost čutenja pripadnosti dobremu in cenjenemu delavskem razredu. Žal smo danes v takih težkih, neugodnih časih, ko podjetja propadajo in se vse bolj šibi delavski razred. In tisti ki še imajo srečo, da delajo za mizerno plačo, nekako s težavo in grenkim priokusom prenašajo tegobe vsakodnevnega ...

torek, 8. april 2014 ob 14:43

SEDEŽNE GARNITURE NATUZZI

Natuzzi Italia je znamka življenjskega sloga, ki uteleša lepoto in strast, njeno vodilno načelo pa je italijanski slog. Sedežne garniture Natuzzi so avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji.

torek, 8. april 2014 ob 14:15

Srečanje starejših župljanov župnije Veržej

Župnijska Karitas Veržej in župnija Veržej sta v nedeljo, 6. aprila, pripravila župnijsko srečanje starejših župljanov župnije Veržej in vasi Veržej, Banovci in Bunčani.

torek, 8. april 2014 ob 10:22