Socialno šibkim družinam razdelili prehrambene pakete

Rotary klub Martjanci je v sredo v sodelovanju z družbo 13 M in Proconi, v Trgovsko logističnem centru podjetja 13 M v Markišavcih razdelil prehrambene pakete sedemnajstim socialno šibkim družinam iz območja Pomurja.

četrtek, 19. december 2013 ob 17:13

Predpraznični uvod v božični čas v Radencih

Turistično društvo Radenci je letos že drugič v središču Radencev pripravilo božične stojnice, katere so bile od 17. do 20. decembra. Stojnice so postavili v pokritem šotoru na katerih so brezplačno ponujali pecivo, kuhano vino, čaj in kruh z namazi.

četrtek, 19. december 2013 ob 15:38

Svetniki zavrnili predlog proračuna, ki predlaga številne investicije

Vponedeljek, 16. decembra, je v Ljutomeru potekala 5. izredna sejaObčinskega sveta Občine Ljutomer, kjer so obravnavali popravljenPredlog odloka o proračunu občine za leto 2014.

četrtek, 19. december 2013 ob 13:589

Božični oratorijski dan v župniji Ljutomer

Pred nami je najlepši čas v letu, čas poln topline, čarobnosti in pričakovanj. In v tem času se ljudje na različne načine pripravljamo na prihod bližajočih se praznikov.

sreda, 18. december 2013 ob 17:26

Dramatizacija Mala snežinka in prihod Božička

»Zasneženi oder« Kocbekove dvorane, ki je v torek, 17. decembra popoldne, pričakal otroke vrtca Sonček iz Svetega Jurija, je pričaral pravo zimsko vzdušje. Na odrskih deskah je oživela pravljica o Mali snežinki, v kateri so nastopile vzgojiteljice vrtca.

sreda, 18. december 2013 ob 15:56

Komorni kabaret Marlene Dietrich na ljutomerskem odru

V sredo, 11. decembra, je v ljutomerskem Domu kulture gostovalo Prešernovo gledališče Kranj, ki je uprizorilo komorni kabaret Marlene Dietrich Nebojše Pop-Tasića.

sreda, 18. december 2013 ob 13:03

Teleing tudi letos namesto za poslovna darila namenja sredstva v dobrodelne namene

V podjetju Teleing d.o.o. že četrto leto zapored tudi ob koncu leta nadaljujejo z dobrodelnostjo – Namesto za poslovna darila so donacijo v višini 1.500 evrov namenili Lions klubu Ptuj, ki jih bo v celoti porabil za njihov projekt "Tradicionalna božično-novoletna obdaritev otrok iz socialno ogroženih družin".

torek, 17. december 2013 ob 16:13

Peter, Olga, rešene slovenske knjige in Miklošičeva glava

V Mladinskem centru Prlekije, so obravnavali nacionalni program za mladino ter »zavrteli« TV reportažo nastalo v aprilu 2011 ob 70-letnici ubranitve več tisoč slovenskih knjig in spomenika dr. Franca Miklošiča pred barbarskim uničenjem in ob prvem obisku direktorja državnega Urada Republika Slovenije za mladino mag. Petra Debeljaka in županje Občine Ljutomer mag. Olge Karba v MCP-PC NVO na Spodnjem Kamenščaku.

torek, 17. december 2013 ob 09:59

Tečaj teka na smučeh na Rogli

V nedeljo, 15. decembra, ko je v Prlekiji vztrajala oblačnost, se je na Rogli, ki se je kopala v soncu, v tekaškem centru Petre Majdič odvijal tečaj smučarskega teka. Športna trgovina Maxi Rossi iz Celja je letos organizirala tečaj že četrtič. Tečaj je zajemal klasično in drsalno tehniko.

torek, 17. december 2013 ob 08:11

Županja se je gospodarstvenikom za odlično delo zahvalila s sprejemom

V petek, 13. decembra, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, pripravila novoletni sprejem za domače gospodarstvenike, predstavnike javnih zavodov in druge goste, ki sooblikujejo podobo občine.

ponedeljek, 16. december 2013 ob 19:153