Potovanje s knjigo skozi šolsko leto

V kulturnem domu pri Mali Nedelji so v petek, 1. junija, na prireditvi, imenovani Branje je potovanje, otrokom vrtca in učencem OŠ podelili bralne značke za iztekajoče šolsko leto.

nedelja, 3. junij 2012 ob 15:00

Sijaj sijaj sončece

V oddelku podaljšanega bivanja OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so skozi teden potekale številne aktivnosti na temo sonce, ki so jih zaključili s kratkim kulturnim programom za starše.

nedelja, 3. junij 2012 ob 14:50

Vozilo zapeljalo v obcestni jarek

V soboto, 2. junija, ob 11.29, je na relaciji Ključarovci - Logarovci prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo zapeljalo s cestišča v obcestni jarek in se prevrnilo na streho. Pri tem sta se poškodovali dve osebi, kateri so reševalci NMP Ljutomer oskrbeli in ju prepeljali v SB Rakičan.

nedelja, 3. junij 2012 ob 06:331

Naš Big band zaigral na Glavnem trgu

V petek, 1. junija je na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi, nastopil Naš Big band Ljutomer. Na odru se jim je pridružil tudi pevec Tomi Brus.

sobota, 2. junij 2012 ob 13:47

Na avdiciji izbrali osem igralcev

Žirija Plan9 v sestavi Vitomir Kaučič, Miloš Bavec, Helena Lukman, Andrej Horvat in Rok Melin je sprejela soglasno odločitev. Izbrali so udeležence, ki so najbolj ustrezali opisanim likom v scenariju in prepričljivo zaigrali lik v prizoru, ki so si ga izbrali.

petek, 1. junij 2012 ob 19:09

V vrtcu Mala Nedelja so se na zaključni izlet podali z vlakom

V vrtcu Mala Nedelja smo se s starši odločili, da se bomo na zaključni izlet odpravili z vlakom. Otroci, starši, prijatelji in vzgojiteljice smo komaj dočakali vlak na mali železniški postaji v Ljutomeru, od koder smo se odpravili proti Murski Soboti.

petek, 1. junij 2012 ob 13:061

Tek najmlajših v vrtcu Ljutomer

V okviru mednarodnega dneva športa, 31.5.2012, so se tudi najmlajši v vrtcu Ljutomer (1-2 let) udeležili teka okrog vrtca. Vsi so uspešno pritekli na cilj in si zaslužili nagrado – sladko jagodo iz domačega vrta.

petek, 1. junij 2012 ob 12:15

Koledar prireditev v občini Ljutomer junij 2012

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v juniju.

petek, 1. junij 2012 ob 10:24

V Cezanjevcih izvedli 16. Cicibaniado

Športna zveza (ŠZ) Ljutomer je v sodelovanju z Vrtcem Cezanjevci izvedla športno zabavno prireditev za predšolske otroke vrtcev Upravne enote Ljutomer in prvič v goste povabila Vrtac bajka Varaždin iz sosednje Hrvaške.

četrtek, 31. maj 2012 ob 17:44

Srečanje ministrov z župani, gospodarstveniki in poslanci v Biotermah

Ob robu delovnega obiska članov Vlade RS Slovenije v Pomurju, se je v sredo, 30. maja, v Kamniti dvorani hotela Bioteme, odvilo srečanje ministra za pravosodje in javno upravo dr. Senka Pličaniča, Tomaža Gantarja, ministra za zdravje ter državne sekretarke v ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, z župani, gospodarstveniki, vodji javnih zavodov in poslanci z območja UE Ljutomer.

četrtek, 31. maj 2012 ob 17:205