Rok'n'band razgibali obiskovalce diskoteke Anton

Ta konec tedna je v diskoteki Anton v Cerkvenjaku nastopila skupina Rok'n'band ter razgibala vse obiskovalce.

nedelja, 27. maj 2012 ob 18:52

V Drakovcih izvedli 2. vaške igre

V organizaciji TD Mala Nedelja - Radoslavci, so se v soboto, 26. maja, pri Muzeju kmečkega orodja Cirila Voršiča v Drakovcih, odvijale druge igre med vasmi KS Mala Nedelja in Radoslavci, pridružila pa se jim je še ekipa iz bližnje Gomile.

nedelja, 27. maj 2012 ob 18:391

V Ljutomeru ustanovljen lokalni odbor Slovenske demokratske mladine

V sredo, 23. maja, je v prostorih slaščičarne Rogljiček potekala ustanovna konferenca občinskega odbora SDM Ljutomer. Za predsednico je bila soglasno izvoljena Maša Lah, za podpredsednika Matej Mihorič, za člane Izvršilnega odbora pa Sabina Prelog, Petra Ozmec, Andreja Belcl in Maja Nemec.

nedelja, 27. maj 2012 ob 13:281

Trčil v drog javne razsvetljave

Vsoboto, 26. maja, je v Ljutomeru voznik osebnega avtomobila pri zavijanju zapeljal napločnik in trčil v drog javne razsvetljave. Pri trčenju se jevoznik lahko telesno poškodoval, nastalo pa je za 4.000 evrovmaterialne škode.

nedelja, 27. maj 2012 ob 13:253

Zaključna prireditev v Vrtcu Sonček pri Sv. Juriju

V soboto, 26. maja dopoldne, so v vrtcu Sonček pri Sv. Juriju ob Ščavnici pripravili zaključno prireditev ob zaključku njihovega "šolskega leta". Čeprav v vrtcu to ne pomeni, da ga bodo zaprli in odšli na počitnice, vseeno opravijo neke vrste "obračun" dela vzgojiteljic in otrok v preteklem obdobju ter ga predstavijo širši javnosti.

nedelja, 27. maj 2012 ob 12:551

Prava mera v glavi

Zadnja tri leta se v društvu intenzivno ukvarjamo s problematiko čezmernega pitja alkohola mladih. Nekateri so sramežljivi pri naštevanju alkoholnih pijač, po katerih posegajo. Nekateri to povedo brez posebnega zaznavanja svojih čustev. Nekateri pa so zelo ponosni, da občasno popijejo večje količine alkoholnih pijač.

nedelja, 27. maj 2012 ob 12:54

Razstava akademskega kiparja Radivoja Vojka Štuheca

V četrtek, 24. maja, zvečer je bila v ljutomerski Galeriji Ante Trstenjaka slovesna otvoritev samostojne razstave kiparskih del ter umetniških fotografij akademskega kiparja Radivoja Vojka Štuheca iz Maribora. Pred 66. leti se je rodil materi Mili (bila je učiteljica) in očetu Francu (bil je državni uslužbenec) Štuhec pri Mali Nedelji. Po 2. svetovni vojni sta starša dobila dekret za novo službo na Primorskem, Vojko pa je osnovno in srednjo šolo obiskoval v Mariboru. Kiparstvo je študiral ...

sobota, 26. maj 2012 ob 19:11

12. srečanje MK Samorog zaključili z »Nirvano« in »Motörheadi«

V soboto se je na 12. srečanju MK Samorog, ki je potekalo v Ljutomeru pri podjetju Cleangrad, zbralo precej več motoristov, kot dan prej. Na prireditvenem prostoru je zmanjkalo prostora, da bi lahko vsi na ogled postavili svoje jeklene konjičke.

sobota, 26. maj 2012 ob 17:433

Ko v parku »pade bomba«

V petek zvečer in ponoči je verjetno marsikoga presenetil pogled na zelenice ljutomerskega parka I. slovenskega tabora. Naša bralka, ki nam je poslala informacije in fotografije, je ob tem zapisala, ko se je ponoči sprehodila skozi park, "nisem vedela ali sem stopila v park ali na smetišče".

sobota, 26. maj 2012 ob 12:5018

Dobrodelni koncert pevskih zborov OŠ Stročja vas

V torek, 22. maja, je OŠ Stročja vas organizirala dobrodelni koncert pod vodstvom ravnateljice ga. Mateje Leskovar ter zborovodkinje ga. Felicite Heric Taškov. Predstavili so se Otroški pevski zbor OŠ Stročja vas, Mladinski pevski zbor OŠ Stročja vas ter Otroški pevski zbor Glasbene šole Murska Sobota.

petek, 25. maj 2012 ob 19:00