Z dežnikom na predstavitev OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

V sredo, 7. avgusta, je bilo na Glavnem trgu v Ljutomeru vroče, pa ne le zardi vremena. Ob občinskem prazniku so se predstavljali javni zavodi in seveda je pri predstavitvi sodelovala tudi OŠ Janka Ribiča Cezanjevci.

četrtek, 8. avgust 2013 ob 15:421

Na kopališču potekale igre Lotmerk na vodi

Na Letnem kopališču Ljutomer, je Športna zveza Ljutomer, v sredo, 7. avgusta, pripravila zanimive kopališke igre Lotmerk na vodi. Kopališke igre, kjer se je pomerilo 11 ekip, so imele predvsem družaben značaj in namen, za popestritev pa so dodali še kanček tekmovalnosti.

četrtek, 8. avgust 2013 ob 14:28

Kolesarska maratona v Radencih in Mali Nedelji

Kolesarska sekcija Športnega društva Radenci pripravlja v mesecu avgustu 2013 dve osrednji rekreativni kolesarski prireditvi v Pomurju in Sloveniji. Tokrat bo to že 33. rekreativni kolesarski maraton Tri srca ter 18. rekreativni kolesarski maraton Po Prlekiji. Organizatorji tudi letos pričakujejo množično udeležbo.

četrtek, 8. avgust 2013 ob 12:48

Modrijani ogreli PPF v Veliki Polani

Na Pomurskem poletnem festivalu v Veliki Polani je bila sredo, 7. avgusta, kot nalašč lep vroč poletni dan, ko se je več tisoč glava množica zbrala na prireditvenem prostoru Poljana, kamor je med obiskovalce prišel narodno zabavni ansambel Modrijani.

četrtek, 8. avgust 2013 ob 12:14

V Ljutomeru trčila kolesarka in voznik kombija, ki je s kraja odpeljal

V sredo, 7. avgusta dopoldan okoli 9.45 ure, je na Kolodvorski ulici v Ljutomeru, na zaznamovanem prehodu za pešce, prišlo do prometne nesreče med kolesarko in do sedaj neznanim voznikom kombija. Pri trčenju se je kolesarka lahko telesno poškodovala in je naknadno iskala zdravniško pomoč.

četrtek, 8. avgust 2013 ob 06:582

Igriva poletna razigranost v vrtcu Mala Nedelja

Letošnje poletje se nam ponuja z dolgimi, svetlimi in predvsem vročimo dnevi, ki jih v vrtcu Mala Nedelja preživljamo aktivno, ustvarjalno in zelo zanimivo. Ker so otroci v poletnih mesecih združeni, strokovne delavke  vsebine in dejavnosti prilagajamo starosti in interesu otrok.

sreda, 7. avgust 2013 ob 22:28

Kuhanje bujte repe za Guinnessovo knjigo rekordov v Veliki Polani

Društvo Štrk Velika Polana - društvo za kulturo, turizem in šport Slovenija - Velika Polana je v okviru poletnega pomurskega festivala v Veliki Polani, na prireditvenem prostoru Poljana, ob potoku Črncu v sredo, 7. avgusta pripravilo kuhanje bujte repe za Guinnesovo knjigo rekordov.

sreda, 7. avgust 2013 ob 18:515

V torek brali pravljice in poezijo ter si ogledali izbor filmov

V torek je v okviru 57. občinskega praznika Občine Ljutomer, potekal Dan v parku I. slovenskega tabora. Popoldan so v parku potekale čitalnice za otroke pod 100-letnimi hrasti in predstavitev E-knjižnice, nato pa so v senci mogočnih hrastov brali poezijo.

sreda, 7. avgust 2013 ob 17:58

Poletne dogodivščine smrkcev

Visoke poletne temperature, ki smo jih celo leto nestrpno čakali, so končno spet med nami. Premagovanje le teh, si je treba lajšati z veliko tekočine, počivanjem v senci in čofotanjem v hladni vodi.

sreda, 7. avgust 2013 ob 17:09

Na trgu so se predstavila društva

V sklopu 57. občinskega praznika občine Ljutomer je v ponedeljek, 5. avgusta na Glavnem trgu v Ljutomeru potekal Družabni večer z društvi, kjer so se javnosti predstavila društva, ki deluje na območju ljutomerske občine.

sreda, 7. avgust 2013 ob 14:462