Popoldansko sladkanje s tortami v DOSOR-ju

Že od samega začetka delovanja DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, od leta 2008, je stanovalka v DOSOR-ju Ema Matijevič. Čeprav v naslovu članka piše »odhajajoče«, ona še ne odhaja, pač pa je še kako »vpeta« v vsakdanja dogajanja v domu, čeprav so ji zadnja leta že malce »v napoto«, ima jih namreč 81. Vsa leta je skoraj nepogrešljiva v domski restavraciji, kjer skrbi za higieno pribora. Nekaj tega se je »priučila«, ko je bila ...

torek, 12. marec 2019 ob 19:24

Regijska prireditev ob slovenskem tednu boja proti raku na Razkrižju lepo uspela

Pomursko društvo za boj proti raku, Območno združenje RKS Murska Sobota in Občina Razkrižje, so v okviru projekta Zdrav način življenja za vse, organizirali Regijsko prireditev ob slovenskem Tednu boja proti raku. Na videz enostavna in preprosta prireditev, a vendarle v marsičem zahtevna, ki pa je imela za svoj cilj k sodelovanju privabiti vse generacije, od najmlajših do najstarejših. Prireditev je bila namenjena izključno osveščanju prebivalstva, da ne bi samo ob Tednu boja proti ...

torek, 12. marec 2019 ob 16:22

Legendarni Rendez-Vous bodo nastopili po 31-ih letih

Najbolj prodajana slovenska pop skupina vseh časov ter edina slovenska skupina, ki je bila popularna po vsej bivši državi, Rendez-Vous, se bo 23. marca zbrala za nastop na snemanju Moč glasbe nas združuje v Športni dvorani Lenart. Izvedli bodo svoje največje uspešnice, ki so preživela desetletja ter bo to njihov edini nastop.

torek, 12. marec 2019 ob 11:47

Tujci preplezali panelno ograjo ter zaprosili za azil

V ponedeljek, okoli 15.40 so policisti PP Ormož v Cvetkovcih, pri kanalu reke Drave prijeli 34-letnega Tunizijca, ki je iz Velikega Lovrečana na Hrvaškem preko reke Drave nedovoljeno vstopil v Slovenijo. Policisti so mu izdali plačilni nalog. Danes ga bodo predali hrvaškim varnostnim organom.

torek, 12. marec 2019 ob 09:55

Društvo kmetic Križevci Veržej je v svoje vrste sprejelo deset novih članic

V ponedeljek, 11. marca, je v prostorih gostilne Zorko v Borecih potekal občni zbor Društva kmetic Križevci Veržej. Društvo je aktivno na številnih področjih, zato je interes za včlanitev precejšen. Tako so nove članice društva postale Rose - Marie Pihler, Marica Šijanec, Jana Rauter, Marica Gašparič, Helena Krajnc, Ksenija Blagovič, Natalija Fotivec, Marta Jelen, Draga Kosi in Ema Čuk. Društvo šteje 96 članic.

torek, 12. marec 2019 ob 09:20

Prosto delovno mesto: Razna dela v proizvodnji zidne opeke (m/ž)

Za okrepitev delovne ekipe WIENERBERGER OPEKARNA ORMOŽ d.o.o., k sodelovanju vabijo motivirano in komunikativno osebo, ki si želi pridobiti novih znanj in izkušenj v dinamičnem delovnem okolju, na delovnem mestu RAZNA DELA v proizvodnji zidne opeke (m/ž).

torek, 12. marec 2019 ob 08:30

KK Ljutomer in ŠD Murska Sobota uvrščena v polfinale PKL

Na drugih tekmah razigravanja v Radenska Naturelle Pomurski košarkarski ligi sta znova zmagali ekipi KK Ljutomer in ŠD Murska Sobota ter si tako zagotovili nastop na polfinalnih tekmah. Ljutomerčani se bodo pomerili z lanskimi podprvaki Beltinčani, Sobočance pa čaka druga ljutomerska ekipa - KD Ljutomer. Vabimo vas, da si zaključne boje ogledate v soboto, 30.3.2019 na finalnem turnirju v Ljutomeru.

torek, 12. marec 2019 ob 08:02

Novo vodstvo KORK Ljutomer

Krajevna organizacija Rdečega križa Ljutomer (v nadaljevanju KORK Ljutomer) je v začetku tega leta izvedla konstitutivno sejo novega vodstva. Od predsedovanja se je tako poslovil dosedanji predsednik Miro Marinič, za novo predsednico KORK Ljutomer pa je bila izvoljena Natalija Vučko Ilčenko. Podpredsednica je postala Martina Domanjko, ki je hkrati tudi podpredsednica Območnega združenja RK Ljutomer (OZRK), operativni vodja Damjan Bogdan, tajnik Miro Marinič, blagajnik pa Rastko Gracin. ...

torek, 12. marec 2019 ob 07:53

Na območju Ljutomera kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasegli osebni avtomobil

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest kaznivih dejanj, dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, tri povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.

torek, 12. marec 2019 ob 07:28

Zdravniku, ki je kršil spolno nedotakljivost mladoletne bolnice, 18 mesecev pogojne kazni

Mariborsko okrožno sodišče je družinskega zdravnika Davorina Kolarića nepravnomočno obsodilo na 18-mesečno pogojno zaporno kazen, ker je z zlorabo položaja kršil spolno nedotakljivost mladoletne bolnice, poroča Večer. Če bo sodba v celoti obveljala, bo obsojen zaradi spolnega delikta nemoteno nadaljeval delo v zasebni ambulanti družinske medicine na Razkrižju, kamor je odšel pol leta po incidentu.

ponedeljek, 11. marec 2019 ob 21:26