Marko Škugor naslednji konec tedna prihaja v Puconce in Gorišnico

Hrvaški tenorist Marko Škugor, kljub rosnim 29. letom, beleži številne uspehe in nagrade. Za največji uspeh si šteje zmago na Splitskem festivalu leta 2017, kjer je s pesmijo Ka'dica osvojil »grand prix«. Decembra pripravlja veliko koncertno turnejo po Sloveniji.

nedelja, 9. december 2018 ob 11:01

Čar pričakovanja

Odkrila vam bom majhno skrivnost - večina moških sploh ne zaznava znakov, ki jih jim pošiljajo ženske. To razlagam, ne da bi jih ščitila. Če ženska reče NE, to tudi pomeni NE, čeprav mogoče prej pošilja moškemu zapeljive poglede, išče njegovo družbo, razkazuje dekolte ali vitke noge. Mogoče samo želi potrditve, kakšnega komplimenta, kakšnega objema ali poljuba. Mogoče se ji je kdaj prej že porodila kakšna misel o spolnosti, ampak v določenem trenutku se ji obrne list, obč ...

nedelja, 9. december 2018 ob 09:30

Nova zmaga odbojkarjev Radencev v Šempetru

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci, ki nastopa v 3.državni odbojkarski ligi moški - vzhod, v soboto popoldne, 8. decembra, gostovala v Savinjski dolini pri tamkajšnji ekipi OK SIP Šempeter II. Domov se Radenčani vračajo s popolnim izkupičkom, kajti zmagali so gladko v vseh treh setih 0 : 3 (21: 25; 13: 25; 15:25). Največ točk so prispevali: Blaž Ajlec (18), Nik Škrjanec (11), Tomaž Ajlec (5), Rok Šinko (5) itd. Tako so zadovoljni igralci, njihov ...

nedelja, 9. december 2018 ob 09:01

Prednovoletni sprejem župana Občine Sv. Jurij ob Ščavnici

Odhajajoči župan Občine sv. Jurij ob Ščavnici Miroslav Petrovič, je v petek, 7. decembra, pripravil tradicionalni prednovoletni sprejem. V Kocbekovo dvorano KUS je povabil delavce OU, občinske svetnike, predstavnike javnih zavodov, društev in organizacij ter župnije sv. Jurij.

nedelja, 9. december 2018 ob 08:55

Potnica med prevračanjem padla iz vozila in na kraju umrla

Policisti so bili danes ob 6.44 uri obveščeni, da se je na pomurski avtocesti, približno 3 km pred Petrolom Pince v smeri Madžarske zgodila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve kombinirani vozili ukrajinskih registrskih številk. Več oseb je bilo poškodovanih, smrt ene osebe je potrdil zdravnik.

nedelja, 9. december 2018 ob 08:47

Zaključek projekta »Zobni alarm« ter obisk Lili in Luka

Zobni alarm je projekt, s katerim otroke učimo kako redno, pridno in z veseljem pravilno skrbijo za svoje zobe. Verjamemo, da lahko z ustrezno preventivo zobje ostanejo zdravi za vse življenje. Zato je še toliko bolj pomembno, da pravilnega ščetkanja naučimo prav otroke. Starši in vzgojitelji ter zobozdravstveni delavci smo pri tem za vzgled in podporo.

sobota, 8. december 2018 ob 11:17

Radenci: Miklavževi keksi in Keksijada

Mesec december. Pravimo mu tudi veseli december. In zakaj ? Ja, z decembrom prihajajo med nas trije dobrotniki: Miklavž, Božiček in dedek Mraz. Prvi izmed njih nam je že v teh dneh trkal na vrata. Nič drugače ni bilo v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci.

sobota, 8. december 2018 ob 10:01

Romanu Leljaku prepovedali vstop v Avstralijo

Kot poročajo hrvaški mediji, so novoizvoljenega župana Občine Radenci Romana Leljaka na letališču v Sydneyju več kot pet ur zasliševali, nato pa so mu prepovedali vstop v Avstralijo. Tam je hotel predstaviti svojo knjigo in film Mit o Jasenovcu, v katerem zanika ustaške zločine med 2. svetovno vojno.

petek, 7. december 2018 ob 22:34

Letos bodo drsali tudi v Ormožu

Umetna drsališča na prostem v prazničnem decembru so zadnja leta postala zelo popularna v mestih. Letos bodo tako prvič lahko na svojem drsališču drsali tudi v Ormožu.Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož je poskrbel, da bodo letos v Ormožu prvič imeli drsališče, ki je postavljeno na parkirišču pred Grajsko pristavo in je velikosti okoli 200 kvadratnih metrov. Občina je drsališče najela pri podjetju Kota d.o.o. iz Petrovč in bo stalo 20 tisoč evrov, posebej pa ...

petek, 7. december 2018 ob 21:52

Helikopter SV obolelo osebo prepeljal v UKC Maribor

V petek, 7. decembra, ob 14.44 so v naselju Rucmanci v občini Sveti Tomaž gasilci PGD Trnovci oskrbeli obolelo osebo do prihoda reševalcev NMP Ormož.Helikopter Slovenske vojske pa je v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor obolelo osebo prepeljal v UKC Maribor.

petek, 7. december 2018 ob 18:44