Lista mladih z vso odločnostjo za Olgo Karba - za županjo občine Ljutomer

PODPORA !LISTA MLADIH Z VSO ODLOČNOSTJO ZA MAGISTRICO PRAVA OLGO KARBA - ZA ŽUPANJO OBČINE LJUTOMER ! Obkrožimo v nedeljo, 2. decembra 2018 na glasovnici številko: 1 - kandidatko mag. OLGO KARBA in si zasigurajmo nadaljni enakomerni razvoj po celotnem teritoriju ljutomerske občine !

ponedeljek, 26. november 2018 ob 09:59

Leščečki zaplesali v zimo

Zadnja novembrska sobota je že tradicionalno napolnila Kulturno dvorano Janeza Ferenca v Veržeju - potekal je namreč 12. Večer folklore, ki so ga člani Folklorne skupine Leščeček poimenovali »Dere pride zima«. V dobri uri in pol trajajočem programu so predstavili »zimske« običaje.

ponedeljek, 26. november 2018 ob 07:56

Tomaž ŠIC bar dosegel veliko zmago v domači dvorani

V petek, 23. novembra, je KMN Tomaž ŠIC bar odigral v domači dvorani ŠIC Ljutomer zadnjo tekmo v letošnji sezoni in se pomeril z ekipo KMN Miklavž TBS Team 24 ter jo končal z lepo zmago, s katero so tudi prevzeli vodstvo na lestvici, saj so FC Hiša daril Ptuj izgubili.

nedelja, 25. november 2018 ob 20:59

General Maister se je pridružil radgonskim velikanom

Območje Gornje Radgone je Sloveniji in svetu dalo veliko število znanih in priznanih ljudi različnih profilov, ki so s seboj v svet odnesli tudi ime Gornje Radgone. In v želji, da bi se jim vsaj malo oddolžili že od leta 2006 v Aleji velikih na Maistrovem trgu v Gornji Radgoni, pri cerkvi Svetega Petra in spominskega obeležja "Nikoli več" postavljajo doprsne kipe zaslužnim ljudem. In ker je mesto sejmov in penine neposredno povezano tudi s stoletnico konca 1. svetovne vojne in s tem generalom ...

nedelja, 25. november 2018 ob 18:03

Lovci med lovom naleteli na žensko truplo

Policisti so bili v soboto, 24. novembra, v dopoldanskem času obveščeni, da je bilo izven naselja Radenci najdeno žensko truplo. Med zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da so lovci med lovom ob reki Muri v gozdu izven naselja Radenci, v bližini zaščitnega nasipa našli žensko truplo, v razpadajočem stanju in neprepoznavno.

nedelja, 25. november 2018 ob 17:26

Članice TD Mala Nedelja-Radoslavci so okrasile malonedeljsko »krožišče«

Medtem, ko se nekatera slovenska mesta, predvsem zaradi volilne kampanje pred lokalnimimi volitvami, že skoraj ves mesec kopajo v soju tisočerih raznobarvih lučk, kar poleg svetlobnega onesnaževanja, krepko prizadene tudi marsikateri občinski proračun, morajo biti mnogi pri novoletni okrasitvi svojega kraja veliko bolj skromni, predvsem pa iznajdljivi.

nedelja, 25. november 2018 ob 11:11

Ljutomerčanke klonile proti Koprčankam

V 7. krogu 1. A DOL za ženske sta se v dvorani ŠIC Ljutomer srečali ekipi ŽOK Ljutomer in Luka Koper. Z 0:3 (19:25, 13:25, 21:25) so bile uspešnejše Primorke. Tekmo si je ogledalo 130 gledalcev.

nedelja, 25. november 2018 ob 10:40

Radenčani zmagoviti na gostovanju

Ekipo Odbojkarskega kluba Radenci kar tri kroge tekmovanja v 3. državni odbojkarski ligi moški - vzhod ne bomo videli na domačem igrišču, kajti na vrsti so kar tri gostovanja. Prvo oviro so Radenčani uspešno preskočili, kajti v 7. krogu so na gostovanju na Koroškem, pri najresnejšem tekmecu za prvo mesto, OK TAB Mežica, zmagali. Pod vodstvom trenerja Igorja Pršein njegovega pomočnika Zvonka Zamude ter ob podpori manjše skupine navijačev na tribuni so radenski odbojkarji iztrž ...

nedelja, 25. november 2018 ob 10:17

Ljutomerski karateisti v Hočah dosegli pet uvrstitev na zmagovalni oder

V soboto, 24. novembra, je v Hočah pri Mariboru potekalo mladinsko državno prvenstvo do 21 let v karateju. Tekmovanja se je udeležilo tudi šest ljutomerskih karateistov, ki so si z nastopi na pokalnih tekmovanjih zagotovili nastope na tokratnem državnem prvenstvu.

nedelja, 25. november 2018 ob 10:13

Ali smo pridne, ali smo poredne?

A se vam je že kdaj zgodilo, da ste mislili, da ste pametnejši od drugih, na koncu pa ste izpadli kot največji bedak? Meni se to dogaja neprestano. Sem že omenila, da rada zakompliciram svoje življenje do skrajnosti in ni mi nikoli dovolj. Nisem imela dovolj treh otrok, ker je več, kot svetovno povprečje, in imam jih zdaj pet, kar je definitivno preveč, ampak sem srečna, da jih imam. Nikoli mi ni bilo dovolj ene službe, vedno sem jih imela več, ali so to bile pogodbena ali priložnostna ...

nedelja, 25. november 2018 ob 09:15