Tekmovalci Kickboxing kluba Pomurje v Bosni in Hercegovini osvojili izjemne rezultate

V soboto, 8. aprila, je v Bihaću potekal že 18. turnir v kickboxingu, imenovan Bosnia&Herzegovina Open. Sodelovalo je 428 tekmovalcev iz 45 klubov iz 5 držav.

ponedeljek, 10. april 2017 ob 08:042

Čistilna akcija krajanov KS Šalinci, Krištanci in Grlava

Tudi letos, v soboto, so bili krajani KS Šalinci, Krištanci in Grlava vabljeni na skupno akcijo očiščenja KS. Tokrat žal ni bilo v nabiralnikih vabil, ampak le poziv preko radia. Ne vem, ali je bil to vzrok za zelo skromno udeležbo, ali je splošno razpoloženje ljudi nenaklonjeno tovrstnim brezplačnim akcijam, ob sicer nerazumnem razmetavanju javnih sredstev na vse strani. Dejstvo je, da so se akcije treh zaostalih naselij udeležili le en dijak GFML, sedem žensk in dva odrasla moška & ...

nedelja, 9. april 2017 ob 20:031

8. april - Dan za spremembe

Občina Ljutomer je ponovno v sodelovanju s Krajevnimi skupnostmi, nevladnimi organizacijami in institucijami uspešno organizirala čistilno akcijo na območju celotne lokalno skupnosti. Zbirališča udeležencev so bila na običajnih mestih, v glavnem pri gasilskih domovih. Mladinski center Prlekije-združenje NVO in Mladinski svet Ljutomer vključno z večgeneracijskim centrom je celotno letošnjo aktivnost nadgradil z vključitvijo v vseslovensko dogajanje, ki ga na nacionalni ravni koordinira ...

nedelja, 9. april 2017 ob 19:523

Na nekaterih ulicah Veržeja sprememba prometnega režima

Občinski svet Občine Veržej je na zadnji seji na pobudo Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Veržej sklenil, da se zaradi večje prometne varnosti spremeni prometni režim na nekaterih ulicah v naselju Veržej.

nedelja, 9. april 2017 ob 19:401

Štajerske ceste spet terjale smrtno žrtev

V nedeljo, 9. aprila, okrog 17. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na glavni cesti ob Hidroelektrarni Fala, izven naselja Zgornji Boč v občini Selnica ob Dravi. ‎V trčenju osebnega avtomobila in motorista je slednji podlegel poškodbam.

nedelja, 9. april 2017 ob 19:28

Zmaga 3 : 0 (25:22; 25:21; 25:15) za zaključek

VVeliki športni dvorani Radenci je v soboto, 8. aprila, ekipaOdbojkarskegakluba Radenci v22. (zadnjem) krogu 3. državne odbojkarske lige moški - vzhodgostila ekipo OK Maribor II. Radenčani so slavili z gladko zmago 3: 0 (25:22; 25:21; 25:15).

nedelja, 9. april 2017 ob 18:38

Na 15. Blaguškem teku je teklo 195 tekačev in tekačic

Na sporedu je bil tretji od 22. tekaških praznikov, ki se bodo na Štajerskem in Koroškem vrstili vse do novembra, ko se bo Štajersko Koroški pokal zaključil z 2. Tekom treh jezer v Šoštanju. Športno društvo Videm je v soboto, 8. aprila, pripravilo že 15. tek okoli Blaguškega jezera, ki je bil najprej zaradi dobre organizacije od leta 2006 vključen v sklop srednjeevropskih tekov, ki potekajo v Sloveniji, Avstriji in na Madžarskem nato v Pomurski pokal. Sedaj pa ž ...

nedelja, 9. april 2017 ob 18:32

Starejši za starejše in vse nas

Na 2. mednarodnem sejmu sodobne medicine MEDICAL v Gornji Radgoni je v hali A zadnji dan sejma, 8. aprila dopoldne, potekala okrogla miza v organizaciji Zveze društev upokojencev Slovenije pod delovnim naslovom »Starejši za starejše in vse nas«.

nedelja, 9. april 2017 ob 18:14

Končana najelitnejša namiznoteniška liga

Minulosoboto, 1. aprila, je bil na sporedu zadnji, 18. krog, v najelitnejšinamiznoteniški ligi Slovenije za članice in člane. V ženski prviligi so igralke Keme Puconci gostovale pri aktualnih državnihprvakinjah in izgubile z 1 : 5. Eno zmago je dosegla StašaMatis. Zaekipo so igrale še NušaVogrinčič,Maša Harkai in AnaKovačec.Varovanke trenerja MirkaUngerja sona koncu presegle cilj, obstanek v ligi, saj so s štirimi zmagamizasedle solidno sedmo mesto in s tem ohranile status prvoliga ...

nedelja, 9. april 2017 ob 12:24

Dan zdravja na OŠ Mala Nedelja

7. aprila obeležujemo svetovni dan zdravja. Ob tej priložnosti je tim Zdrave šole na OŠ Mala Nedelja s koordinatoricama Nino Škraban in Heleno Lešnik v četrtek, 6. 4. 2017, pripravil naravoslovni dan z naslovom »Za mavrico v srcu«. Učenci posameznih razredov so sodelovali na različnih delavnicah, ki so imele poudarek na zdravem načinu življenja in ukrepih za ohranjanje zdravja.

nedelja, 9. april 2017 ob 11:31