Kuhinja je v celoti zgorela

V ponedeljek, 10. marca, okoli 11.30, je zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše v Ljutomeru. Požar so pogasili gasilci PGD Ljutomer in prezračili prostore. Zaradi vdihavanja dima, se je zastrupila stanovalka, zato so jo v nadaljnjo oskrbo prevzeli reševalci NMP Ljutomer.

ponedeljek, 10. marec 2014 ob 14:19

Poraz na domačem parketu

V nedeljo, 9. marca, so se igralke ŽRK Millennium pomerile z ekipo iz Logatca. Priča smo bili zelo borbeni igri, iz obeh strani je bilo čutiti veliko željo po zmagi. Gostje so po prvem polčasu vodile 8:13, vendar so domačinke to prednost v drugem polčasu nadoknadile in izenačile na 15:15. Kljub dobrim obrambam domače vratarke Lare Rajh v drugem polčasu, so Logatčanke slavile zmago za en gol.

ponedeljek, 10. marec 2014 ob 08:47

Twirlerke so znova požele odlične rezultate

Članice Twirling kluba Ljutomer so se ta vikend v soboto, 8. marca, udeležile predkvalifikacijskega tekmovanja v twirlingu v Slovenski Bistrici. Tekmovale so v disciplinah freestyle ter freestyle pari. Klub je imel 14 tekmovalnih nastopov.

ponedeljek, 10. marec 2014 ob 08:42

Narava se prebuja v pisanih barvah

Ta konec tedna smo imeli že pravo pomladno vreme, obsijano s soncem, tudi narava se prebuja in vse okoli nas cveti. Po napovedih je tudi pred nami lep in sončen teden, saj naj bi sonce vztrajalo vse do konca tedna. Jutra bodo sicer še hladna, s temperaturami okoli 0, čez dan pa se bodo gibale okoli 15 stopinj Celzija.

nedelja, 9. marec 2014 ob 18:36

Kisla žüpa - Prleški kabaret ob dnevu žena

V soboto, 8. marca, ob dnevu žena, so pri Turizmu na podeželju Tompa na Stari Cesti, pripravili zabavni večer Kisla žüpa - Prleški kabaret, s prleškim pesnikom Markom Kočarjem in prleškim kantavtorjem Tadejem Vesenjakom.

nedelja, 9. marec 2014 ob 16:54

Aleš Pokrivač tekmovalec dneva na mednarodnem turnirju v Žalcu

Na že tradicionalnem 12. mednarodnem turnirju v Žalcu, ki je potekal v soboto, 8. marca, so med 400 udeleženci iz Slovenije in tujine uspešno sodelovali tudi člani Karate sekcije TVD Partizan Ljutomer.

nedelja, 9. marec 2014 ob 09:38

Zabojniki za uporabna oblačila in obutev po celotni UE Ljutomer

Poročali smo že, da smo v Križevcih in Veržeju zasledili zabojnike za zbiranje rabljenih oblačil in obutve. Pri tem gre za nadgradnjo obstoječega sistema ločenega zbiranja odpadkov, ti zabojniki pa so postavljeni na celotnem območju Upravne enote Ljutomer.

nedelja, 9. marec 2014 ob 09:31

Skupina Art klub 7 se predstavlja

Vpetek, 7. marca, je v avli Kulturnega doma v Svetem Juriju obŠčavnici bila pripravljena likovna razstava del »ženske« skupineArt kluba 7. Za uvod je vsem zbranim, nekaj po 19. uri, na violinozaigrala Lea Kocbek.

nedelja, 9. marec 2014 ob 09:17

Po odlični predstavi v reprezentanci, Pučko odlično odigral tudi proti Mariboru

Prlek Matej Pučko, ki je star šele 20 let, je v sredo v reprezentanci Slovenije do 21 let odigral odlično tekmo in bil tudi igralec tekme, ko so mladi upi premagali hrvaške kolege z 2:1. Pučko je prispeval tudi podajo za prvi gol Slovenije.

sobota, 8. marec 2014 ob 18:13

Praznovanje ob dnevu žena v občini Križevci pri Ljutomeru

Društvo upokojencev Križevci pri Ljutomeru je ob letošnjem mednarodnem prazniku žena v četrtek, 6. marca, v gostilni Zorko v Borecih pripravilo praznovanje ob dnevu žena. Šlo je za društveno praznovanje, katerega se je udeležilo veliko število članic in članov društva.

sobota, 8. marec 2014 ob 16:50