Ajda končala kot druga v šovu Supermodel Slovenije

Ajda Auer iz Ljutomera, ki je sodelovala v šovu Supermodel Slovenije in se uvrstila med šest finalistk oddaje je v zadnji oddaji na sprehodu po finalni modni pisti, kot velikokrat prej, navdušila in v šovu pustila dober vtis. Z finalnim nastopom se je tudi uvrstila med dve najboljši v šovu.

ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 21:581

Prleške cejtnge - 7. številka

Te dni je izšla 7. številka brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. V cejtngah lahko preberete o rekordni zbirki božjih podobic, o najstarejšem molitveniku v Prlekiji, največjih bučah, paradižniku, ... o prleških gasilcih, ki so priskočili na pomoč Ljubljani, o 15. dnevu Pristarskih pogač, reportaže iz otvoritve vodovoda Godemarci - Moravci, sprejemu Urške Potočnik, o naših živalih in pričakovanju mladičev, ... ter še veliko drugih zanimivih reportaž in novic iz Prlekije.

ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 17:111

Odgovor župana občine Ljutomer Franca Jurša glede soočenja kandidatov

Ker se v preteklih dneh pred volitvami veliko govori o (ne)soočenju županskih kandidatov v občini Ljutomer in na posamezne županske kandidate letijo očitki, da si soočenja ne želijo, smo v uredništvo prejeli odgovor aktualnega župana občine Ljutomer Franca Jurša. V nadaljevanju je objavljen celoten odgovor.

ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 12:0211

Hajdmo v kolo...

Po 18. uri so v nedeljo, 3. oktobra, v večnamenskem prostoru DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, nastopile plesalke in plesalci dveh folklornih skupin, ki predstavljata ljudske plese in običaje Srbije. To sta bili skupini sekcije folkloristov Branko Radičević iz Srbskega društva v Mariboru ter Folklornega ansambla Kulturno umetniškega društva Kosta Abrašević iz Bačke Palanke.

nedelja, 3. oktober 2010 ob 22:27

V šovu Big Brother slavnih tudi Ormožanka

V Big Brother slavnih, ki se je pričel danes, se je vselila tudi Ines Juranovič iz Ormoža. V šovu, ki bo trajal 70 dni, se je naselilo deset bolj ali manj znanih Slovencev. Kamere bodo tekmovalce spremljale na vsakem koraku, vsak trenutek, 24 ur na dan.

nedelja, 3. oktober 2010 ob 21:04

Kakšno je vaše mnenje?

Čez en teden bodo lokalne volitve, kjer bomo volivci in volivke volili župana oz. županjo ter člane v Občinski svet. Na portalu smo v preteklih tednih pred volitvami objavili anketi, kjer smo vas spraševali, koga bi volili, če bi volitve bile to nedeljo. V nadaljevanju so objavljeni rezultati anket in aplikacije Napovej rezultate volitev, kjer še vedno lahko sodelujete.

nedelja, 3. oktober 2010 ob 17:34

Teden otroka v Splošni knjižnici Ljutomer

Splošna knjižnica Ljutomer vabi na pravljično uro, ki bo v ponedeljek, 4. oktobra 2010, ob 16.30. uri na mladinskem oddelku knjižnice. Pravljico Aljažev čevelj bo pripovedovala Jasna Branka Staman.

nedelja, 3. oktober 2010 ob 08:27

Dokument in podoba

Ob tokratnem občinskem prazniku Občine Gornja Radgona so 1. oktobra ob 17. uri v galeriji Kulturnega doma v Gornji Radgoni odprli razstavo likovnih del članic in članov Likovnega društva Gornja Radgona. To društvo letos praznuje deseto obletnico svojega obstoja in je zatorej ob tej obletnici objavilo razpis za likovna dela na temo »Dokument in podoba« v okviru že svoje šeste likovne kolonije.

sobota, 2. oktober 2010 ob 13:31

SMS - Stranka mladih - zeleni Evrope

Stranka mladih - zeleni Evrope že deset let aktivno (so)deluje v slovenskem političnem prostoru. Smo v človeka in naravo usmerjena stranka, kjer glasovi vse bolj utišane večine ne odmevajo v prazno. Iz Stranke mladih Slovenije (SMS) smo se preimenovali v Stranko mladih - zeleni Evrope, saj smo že več let člani Evropskih Zelenih, ki uspešno uveljavljajo zeleno politiko v Evropskem parlamentu.

petek, 1. oktober 2010 ob 21:093

Vi ste vprašali, županski kandidati so odgovorili

Na portalu Prlekija-on.net smo vam prejšnji teden omogočili, da postavite vprašanje županskim kandidatom občine Ljutomer. Obiskovalci ste postavili 34 vprašanj na katere so županski kandidati tudi odgovorili. Objavljamo vsa vprašanja in njihove odgovore.

petek, 1. oktober 2010 ob 15:558