Temeljni kamen za Kulturni dom in Kulturno promocijski center

"Kultura je hrbtenica in najmočnejše orožje naroda. Pristop k izgradnji kulturnega doma in kulturnopromocijskega centra odraža naš odnos do kulture. Do kulturne preteklosti, do kulturne sedanjosti ter do kulturne prihodnosti našega kraja in naših ljudi."

petek, 1. oktober 2010 ob 01:41

SLS - Volite ljudsko - glasujte zase!

Volite ljudsko - glasujte zase!VizijaObčina Ljutomer - ena najuspešnejših občin, z razvitim gospodarstvom, kulturno, upravno in šolsko središče Prlekije ter eno izmed bivanjsko najbolj zaželenih okolij.

četrtek, 30. september 2010 ob 18:0311

Marjetice rade pojo

Pred koncem septembra so se v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, spomnili svojih 22 stanovalk in stanovalcev, ki v mesecu septembru praznujejo svoj rojstni dan ter zanje pripravili posebno kulturno prireditev. Tako je skupina petnajstih pevk, ki kot Marjetice delujejo v okviru Društva upokojencev Moravske Toplice, nastopila 29. septembra ob 10. uri dopoldne v restavracijskih prostorih DOSOR-ja. Marjetice je k nastopu povabilo Društvo upokojencev Radenci.

četrtek, 30. september 2010 ob 12:53

Stanovanje v bloku ali nizko-energijska hiša z razgledom?

Podjetje IZO gradnje iz Ljutomera je v soboto, 25.9.2010 pripravilo dan odprtih vrat v naselju nizko-energijskih hiš na Mestnem bregu v Ljutomeru. Obiskovalci so si lahko ogledali enodružinske hiše moderne arhitekture, ki so ji kot vodilo služili funkcionalnost, udobje in kanček prestiža. Rezultat je hiša v dveh bivalnih nivojih in velika terasa s pogledom na mesto Ljutomer.

sreda, 29. september 2010 ob 22:42

Napovej rezultate volitev in postani župan!

Da volitve ne bodo tako resne in stresne, vam na portalu Prlekija-on.net ponujamo možnost, da se preizkusite v vlogi napovedovalca rezultatov lokalnih volitev v občini Ljutomer. V poseben obrazec lahko vpišete odstotke vseh glasov za županske kandidate, kolikor menite, da jih bodo kandidati dobili in mandate za člane občinskega sveta, kakor menite, da bodo v volitvah podeljeni stranki oz. listi.

sreda, 29. september 2010 ob 11:255

Otvoritev vodovoda Godemarci - Moravci

Zagotavljanje zdrave pitne vode vsem prebivalcem je ena od prioritet Občine Ljutomer. V sklop teh prizadevanj sodi tudi izgradnja transportnega vodovoda dolžine 2.396 m, premera 150 mm od Godemarec do Bioterm v Moravcih, katerega so slovesno predali namenu v ponedeljek popoldne, 28. septembra.

torek, 28. september 2010 ob 21:232

Nadaljevanje Lige prvakov in naše stavnice

Danes se s tekmami drugega kroga nadaljuje evropsko klubsko tekmovanje Liga prvakov v nogometu 2010/2011. Na tekme drugega kroga lahko stavite do pričetka same tekme, na skupnega zmagovalca pa še lahko stavite do pričetka tretjega kroga predtekmovanja. Po prvem krogu je v vodstvu uporabnik joze24, ki je zbral 36 točk.

torek, 28. september 2010 ob 12:16

Ajda med šestimi finalistkami Supermodela Slovenije

Ajda Auer iz Ljutomera, ki sodeluje v šovu Supermodel Slovenije, se je uvrstila med šest finalistk oddaje. Ajda tako ostaja v boju za laskavi naslov in nagrado v vrednosti 250 tisoč dolarjev v obliki profesionalne pogodbe. Šest finalistk sedaj čaka sprehod na finalni modni pisti.

ponedeljek, 27. september 2010 ob 21:511

Republika Prlekija v Kopru

Tak se predstovla REPUBLIKA PRLEKIJA, zej se vidi ka je bija naš projekt promocije sprejet pa ka so rezultati vidni. Vsi prisotni so spoznali ka se lehko odovle tüdi na drügih mestih.

ponedeljek, 27. september 2010 ob 08:327

Prleki na Festivalu slaščic Slovenije v Kopru

Koper je bil to soboto in nedeljo zaznamovan s sladkimi skušnjavami, saj je gostil 10. Festival slaščic Slovenije. Prireditev je potekala v petih sklopih. V prvem, imenovanovanem Sladka Istra, so se predstavili ponudniki tradicionalnih istrskih sladic in drugih sladkih izdelkov.

nedelja, 26. september 2010 ob 22:351