Veržej »povozil« Polano, vrh lestvice povsem prleški

Nogometaši NK Veržej, ki letos igrajo v 3. SNL - vzhod, so zabeležili še tretjo zmago ob dveh remijih. V 5. krogu je bila njihov nasprotnik Polana, ki ni bil dorasel tekmec, saj je v Veržeju izgubila s kar 6:0.

ponedeljek, 17. september 2018 ob 08:33

Magi zmagoval v Maleziji

V Penangu, v dvomilijonskem mestu v Maleziji so bile končane 1. Azijsko pacifiške igre za veterane. Nastopilo je več kot 10.000 športnikov iz 64 držav. Tekmovanje je potekalo v 22 različnih posameznih in ekipnih športnih panogah za tekmovalce starejše od 30 let v kategorijah po pet let. V atletiki so tekmovanja potekala 8 dni in tekmovanja se je udeležilo 1.295 atletov iz 39 držav.

ponedeljek, 17. september 2018 ob 08:03

Od petka pogrešano 91-letno Frančiško iz Negove našli

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.S področja kriminalitete je bilo na območju Gornje Radgone obravnavano kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in družino in nasilje v družini.

ponedeljek, 17. september 2018 ob 07:54

Ljutomerske karateistke sezono pričele na stopničkah

Mariborski karate klub Kovinar, je ob 40-letnici svojega delovanja, v soboto, 15. septembra, organiziral turnir MARIBOR OPEN 2018. Sodelovalo je 74 klubov iz 14 držav. Turnir spada med največje turnirje v karateju v Sloveniji in je registriran kot A kategorija.

nedelja, 16. september 2018 ob 19:43

Po prevzemu vozil, sledila še gasilska veselica s Poskočnimi muzikanti

V soboto, 15. septembra, so gasilci PGD Ljutomer uradno prevzeli novi gasilski vozili GVM in TRV-2D., po uradnem delu pa je sledila še gasilska veselica, ki je v Ljutomeru ni bilo že kar nekaj časa.Gasilci PGD Ljutomer uradno prevzeli gasilski vozili GVM in TRV-2D

nedelja, 16. september 2018 ob 19:31

Vital Fit išče udeleženke za vadbo preoblikovanja telesa in hujšanja v sklopu raziskave »Smo v Prlekiji FIT?«

Po zelo uspešnih rezultatih v prejšnji sezoni, ki so jih dosegle udeleženke na vadbi pod strokovnim vodstvom fitnes inštruktorice Nuše Vukan iz društva Vital Fit, v okviru vseslovenske študije Z znanostjo do zdravja, so se pri društvu odločili, da izvedejo raziskavo »Smo v Prlekiji FIT?«. S tem želijo promovirati gibanje in zdrav način življenja ter tako pozitivno vplivati na lokalno skupnost v občini Ljutomer, predvsem pa na njeno neaktivno populacijo.

nedelja, 16. september 2018 ob 19:06

Gasilci PGD Ljutomer uradno prevzeli gasilski vozili GVM in TRV-2D

V soboto, 15. septembra, je v Ljutomeru bilo slovesno, saj je Prostovoljno gasilsko društvo Ljutomer, uradno prevzelo novi gasilski vozili GVM in TRV-2D. Prireditev se je pričela ob 18. uri z uradno slovesnostjo na Glavnem trgu, nato pa je sledila zabava s Poskočnimi muzikanti in bogatim srečelovom vse do jutranjih ur.Po prevzemu vozil, sledila še gasilska veselica s Poskočnimi muzikanti

nedelja, 16. september 2018 ob 17:51

Motorist izgubil oblast nad vozilom, se prevračal in na kraju umrl

Poročali smo že, da se je v soboto, ob 16.36 zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. iz PU Murska Sobota so sporočili, da so ob 16.38 uri bili policisti obveščeni, da je na relaciji Vučja vas - Hrastje Mota padel motorist in se telesno poškodoval.

nedelja, 16. september 2018 ob 09:52

Moja slovenska zgodba

Sem Svetlana Oletič, stara sem 45+. Že več kot dvajset let živim v čudoviti državi na sončni strani Alp. Slovenija je postala moja druga domovina in hvaležna sem usodi, da mi je to namenila. Več kot osemnajst let že delam na OŠ Mala Nedelja kot učiteljica športa. Poleg dela v šoli sem še trenerka. Treniram deklice na Ptuju.

nedelja, 16. september 2018 ob 09:414

91-letna Frančiška odšla neznano kam

Pomurski policisti so bili v petek, 14. septembra, obveščeni, da svojci pogrešajo 91-letno Frančiško Ranc iz Negove (občina Gornja Radgona). Pogrešana je v petek dopoldne odšla od doma v Negovi. Pogrešana je oblečena v temne hlače in bordo jopico. Pri hoji uporablja berglo.

sobota, 15. september 2018 ob 20:00