Razstavlja Marina Vuk

V prodajno razstavni galeriji in trgovini s slikarskimi potrebščinami Boni (podjetnik Marko Logar Boni) v radenskem hotelu Radin v dneh od 9. do 30. marca razstavlja dela na svoji prvi samostojni razstavi Marina Vuk iz Gornje Radgone.

četrtek, 10. marec 2011 ob 09:24

Maša Munda na otvoritvi panojev v Ljubljani

Na našem portalu in v Prleških cejtngah smo že poročali, da je bila risba Maše Munda, učenke prvega razreda OŠ Mala Nedelja na natečaju Podarimo srcu, izbrana kot ena izmed enaindvajsetih iz vse Slovenije, ki bodo krasile nov CD Aleksandra Mežka, katerega bo izdal v počastitev 20 letnice osamosvojitve Slovenije.

sreda, 9. marec 2011 ob 17:31

HappyPek s štirimi novimi zlatimi priznanji

Po treh zlatih odličjih, ki jih je HappyPek ob koncu lanskega leta prejel od srbske oglaševalske zbornice, blagovna znamka žanje nove uspehe. Tokrat ji je Sekcija za pekarstvo Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, podelila kar štiri zlata priznanja. Na že 11. ocenjevanju kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva in testenin je bil HappyPek nagrajen za tri vrste kruha Happy mlinski kamen.

sreda, 9. marec 2011 ob 11:032

Nova legija posnela videospot za skladbo Dotik srca

Mnogim že znana pesem Dotik srca, skupine Nova legija, je dobila tudi vizuelno podobo. Pred kratkim posnet videospot, je nastajal v prostorih hotela Radin v Radencih, kjer je zbrana ekipa TV Golica pod vodstvom režiserja Bogdana Zalokarja poskrbela za scenografijo, make up in številne posnetke. Simpatičen spot je ves čas razgiban in zanimiv, gledalec lahko spremlja dogajanje, priprave na nastop in sam nastop na odru.

torek, 8. marec 2011 ob 22:56

Otroci iz vrtca Ljutomer na otroški povorki na Ptuju

V ponedeljek, 7.3.2011, smo se otroci iz skupine MAVRIC Vrtca Ljutomer z Matejo Vajda in Sonjo Vencelj, udeležili otroške povorke na Ptuju, kjer je sodelovalo 28 skupin slovenskih vrtcev. Povorka z naslovom "VESELE MAŠKARE", je potekala po ptujskih ulicah, vse do Karnevalske dvorane. Pred mestno hišo nas je pozdravil tudi župan Mestne Občine Ptuj, dr. Štefan Čelan.

torek, 8. marec 2011 ob 20:56

PŠK Ljutomer 1 izgubili v Murski Soboti, PŠK Ljutomer 2 zmagali

V 14. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je vodilna ekipa lige, PŠK Ljutomer 1 izgubila v gosteh proti KD Sobota, PŠK Ljutomer 2 pa so še drugič, tokrat v gosteh, premagali ekipo KK SE Kerčmar Gornji Petrovci. SBK Gornja Radgona so bili boljši od KK GMT Beltinci, KK Sveta Ana pa je visoko izgubila z ekipo KK Paloma Sladki Vrh. Do konca rednega dela so še štirje krogi.

torek, 8. marec 2011 ob 19:13

Mali maškari na ulicah Ljutomera

Danes, na pusta hrusta, so v dopoldanskih urah ulice Ljutomera zasedli mali fašenki iz vrtcev in osnovnih šol Ljutomera in okolice. Otroci so bili našemljeni v najrazličnejše like in so se tako pokazali v povorki skozi Ljutomer in se pozabavali na Glavnem trgu. Letos žal ni bilo organiziranega pustnega rajanja s programom, a otroci so se vseeno veselo zabavali, kar lahko preverite v priloženi fotogaleriji.

torek, 8. marec 2011 ob 12:201

Prometna nesreča, vžig grmičevja in debla

V soboto, 5. marca okrog 21. ure sta na cesti Kungota pri Ptuju - Brunšvik v občini Kidričevo, čelno trčili dve osebni vozili. Gasilci PGD Ptuj so očistili cestišče, odklopili akumulator, reševalci NMP Ptuj pa so eno osebo prepeljali v bolnišnico Ptuj. V nedeljo, 6. marca pa je okrog 13. ure na Ptuju prišlo do vžiga grmičevja. Gasilci PGD Ptuj so pogasili cca. 20 kvadratnih metrov nizkega grmičevja, okrog 17. ure pa so gasilci bili obveščeni, da se iz debla drevesa na Župančič ...

ponedeljek, 7. marec 2011 ob 21:43

Na vrhu in na dnu lestvice brez sprememb

To soboto sta bili odigrani 4. in 5. kolo zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane. Na vrhu lestvice ni sprememb, kjer je neporažena ekipa KMN Meteorplast, ki je tokrat premagala ekipi ŠRD Kostanjevica in ŠD Mladost. Tudi na dnu lestvice ni prišlo do sprememb, saj je ekipa ŠD Prlek Ljutomer z dvema novima porazoma prikovana na dno lestvice.

ponedeljek, 7. marec 2011 ob 19:47

Likovniki DU Radenci

V drugi polovici januarja letos so pri Društvu upokojencev v Radencih ustanovili likovno sekcijo, ki deluje pod delovnim nazivom Likovniki DU Radenci. Ta skupina je (zaenkrat šest likovnic in likovnikov) ob pomoči društva prvi četrtek v tem mesecu (3. marca) pripravila razstavo del svojih članic in članov v avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci.

ponedeljek, 7. marec 2011 ob 19:16