Vrhunec pustnih norčij ta konec tedna

Pustne norčije na Ptujskem polju, Prlekiji in okolici so že v polnem zagonu, vrhunec pustnega dogajanja pa bo ta konec tedna in na sam pust, 8. marca. Če še ne veste, kje boste preživeli pustno soboto, katere povorke bi se udeležili ali kje bi pokopali pusta, si oglejte nekaj pustnih dogajanj v nadaljevanju.

sreda, 2. marec 2011 ob 18:24

45-letniku iz območja UE Gornja Radgona zasegli orožje in strelivo

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota in policisti PP Gornja Radgona so 24.02.2011 na podlagi odredbe Okrožnega sodišča iz Murske Sobote opravili hišno preiskavo pri 45-letnem osumljencu iz območja UE Gornja Radgona.

sreda, 2. marec 2011 ob 16:232

Škoda, povzročena s področja gospodarske kriminalitete narasla

Direktor Policijske uprave (PU) Murska Sobota Drago Ribaš, je na novinarski konferenci, kjer je bilo predstavljeno delo v letu 2010, dejal, da je za njimi uspešno leto in da vodstvo PU ocenjuje varnostne razmere kot stabilne.  Delo PU je temeljilo na strokovnem in pravočasnem izvajanju načrtovanih nalog ter smotrni uporabi finančnih sredstev, izvedene so bile aktivnosti za izvedbo reorganizacije policije na regionalni ravni in racionalizacije dela.

sreda, 2. marec 2011 ob 12:321

Šaleški APZ v Ljutomeru

V Ljutomeru bomo lahko spet prisluhnili vrhunskemu zborovskemu petju. Vajeni smo že, da ljutomerski Orfej vabi v goste najodličnejše vokalne zasedbe od blizu in daleč. Tokrat se veselimo odličnega slovenskega zbora, dobitnika visokih in bleščečih priznanj na tekmovanjih doma in v tujini. V soboto, 5. marca ob 18. uri bomo lahko v ljutomerski cerkvi prisluhnili Šaleškemu akademskemu pevskemu zboru iz Velenja. Glede na odličnost zbora in njegove umetniške vodje, profesorice Danice Pire ...

sreda, 2. marec 2011 ob 09:21

To nedeljo smučarski skoki na Pertoči

ŠKTD Mladost Pertoča prireja v nedeljo 6.3.2011 s pričetkom ob 12. uri tekmovanje v smučarskih skokih na prenovljeni skakalnici HS 33 na Pertoči. Začetki prirejanja smučarskih tekmovanj pod organizacijo našega društva segajo v leto 1984; tekmovanja v smuku, veleslalomu in smučarskih skokih smo pripravili vsako leto, v kolikor so nam snežne razmere to omogočale.

torek, 1. marec 2011 ob 16:165

Ljutomersko obarvan vrh lestvice

V zimskem premoru so v ligi Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 bile odigrane preložene tekme. Ekipa KK Paloma Sladki Vrh je v gosteh premagala ekipo SBK Gornja Radgona, v drugi tekmi pa izgubila z ekipo PŠK Ljutomer 2. Tekma med KK Lindau Lendava in PŠK Ljutomer 1 je bila registrirana z zmago Ljutomerčanov, saj so Lendavčani odpovedali tekmo, v drugi tekmi pa je prva ljutomerska PŠK ekipa premagala ekipo SBK Gornja Radgona. S tem sta se ljutomerski ekipi zavihteli na vrh lestvice.

torek, 1. marec 2011 ob 13:00

Simon Cokan predstavlja svojo prvo avtorsko skladbo

Simon Cokan nam danes, kot je obljubil, premierno predstavlja svojo prvo avtorsko skladbo z naslovom V soboto se bom oženil. Avtor glasbe je Marko Mulec, besedilo je napisal in zapel Simon, ženske vokale pa je zapela Anja, članica skupine Rogoški slavčki. Simon odslej več ne bo nastopal pod umetniškim imenom Prleški Simon, pač pa s svojim pravim imenom Simon Cokan.

ponedeljek, 28. februar 2011 ob 18:0061

Koledar prireditev v občini Ljutomer in okolici marec 2011

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v marcu. Tradicionalni Fašenk v Lotmerki bo v nedeljo, 6. marca ob 13. uri na Glavnem trgu.

ponedeljek, 28. februar 2011 ob 16:23

Koledar prireditev v občini Ormož in okolici marec 2011

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in okolici v marcu. Tradicionalna pustna povorka bo v torek, 8. marca ob 14. uri po ulicah Ormoža, po povorki pa bo razglasitev nagrad v fašenskem šotoru za Hotelom Ormož, kjer bo za dobro vzdušje skrbela skupina Langa.

ponedeljek, 28. februar 2011 ob 16:04

KMN Meteorplast še brez poraza, ŠD Prlek Ljutomer pa brez zmage

Minulo soboto je bilo odigrano tretje kolo zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane. Na vrhu je neporažena ekipa KMN Meteorplast, ki je tokrat premagala zadnjeuvrščeno ekipo ŠD Prlek Ljutomer z 9:3. KMN Tomaž Belcont so s 5:0 porazili ekipo ŠD Cven,  KMN Stročja vas so izgubili proti ekipi ŠD Mladost s 3:2, NK Ormož in ŠRD Kostanjevica pa sta se razšli z neodločenim izzidom 1:1.

ponedeljek, 28. februar 2011 ob 15:10